Deilei parašė:
O pirma karta nuejus nedaro tyrimu? As galvojau,kad iskart KMI paziuri,krauja padaro ir pan...
Sake tik vadario gale uzves kortele, itrauks i iskaita ir tada viska darys...
Deilei parašė:
O pirma karta nuejus nedaro tyrimu? As galvojau,kad iskart KMI paziuri,krauja padaro ir pan...
Sake tik vadario gale uzves kortele, itrauks i iskaita ir tada viska darys...
brigsia parašė:
Vat man ir keista... jokios prieziuros, jokiu vitaminu nesciosioms, ir seip turetu man rodos per pilva tik ziureti o ji per vidu ziurejo matavo... blemba reikes nuv…
Man irgi per vidu dare, eisiu siandien as, sakiau be puse h konsultacijos neiseisiu
Ivgor parašė:
Man irgi per vidu dare, eisiu siandien as, sakiau be puse h konsultacijos neiseisiu![]()
As jau ziuriu pas kokia cia dar uzsirasyt
brigsia parašė:
Vat man ir keista... jokios prieziuros, jokiu vitaminu nesciosioms, ir seip turetu man rodos per pilva tik ziureti o ji per vidu ziurejo matavo... blemba reikes nuv…
Mano ta pati situacija, turejau nesivistanti... vietoj nesciuju vitaminu geriau tegul buna pilnaverte mityba.. zymiai geriau pasisavins visus vitaminus, nei is tu cheminiu vitaminu visu...
Doroteja27 parašė:
Sveikos, net nzn ar tikrai jau galiu jungtis. Nestumo testas teigiamas, pagal skaiciuokle 5savRegistruosiuos pas gyd kad patvirtintu
![]()
Man taip pat buvo. Ėjau mėnesio pradžioje, tai pačiupinėjo gimda, sako dar nera pilnai išsipūtusi į iskaita netraukiu tai ateik vasrio 2d.ir gert vitaminus.Tai db ir laukiu su ta nežinia ar viskas tvarkoj, ar nėra negimdyvinio. Pirmas pastojimas tai tik iš pasiskaitymu bandau suprast kas čia su manim darosi. Bet tie straipsniai ir komentarai dar daugiau susuka galva
Deimulyte parašė:
Man taip pat buvo. Ėjau mėnesio pradžioje, tai pačiupinėjo gimda, sako dar nera pilnai išsipūtusi į iskaita netraukiu tai ateik vasrio 2d.ir gert vitaminus.Tai db i…
Sveika, man siandien 6d kaip veluoja mm, pries tai pora men irgi velavo, bet kazkaip is viso nieko negalvojau, o db pajauciau, kad kazkas ne taip. Tiesiog vakar vakare nuejau i parduotuve, nebegalejau ryto islaukti. Ir testas parode ryskius ||
Bet bijau dar ir dziaugtis, gal kokie hormonai tik sudurniavo. Bandysiu skambintis gyd, ziuresiu kada termina gausiu
Deimulyte parašė:
Man taip pat buvo. Ėjau mėnesio pradžioje, tai pačiupinėjo gimda, sako dar nera pilnai išsipūtusi į iskaita netraukiu tai ateik vasrio 2d.ir gert vitaminus.Tai db i…
Kaip kiekvienai skirtingai. As buvau 5-6sav ir puikiai mate isitvirtinusi zirniuka
Mamytes perdaug nerimsujat
pamenu pirma nestuma irgi pergyvenau kodel daktare tik kas menesi registruoha apziurai ir pan. Iki tam tikro laiko ziuri visad per vidu.kai vaikas didelis buna ziuri tada jau per virsu, nes netelpa visas i ekrana.ir jei nemato pavojaus gydytoja bereikalo neregistruoja ir nelenda prie lilvuko.irgi nera gerai kas savaite ten lyst i pilvuka.pamenu mano daktare trumpai drutai visja susakydavo uztrukdavom 15 m.nes as prisiskaitydavau prisigalvodavau.o ji ramindavo mane.bet i pabaiga ismokau jautriai nereaguot, kad nedare echo ar kad nereik kas savsite eiti.manau daktares zino ka daro. Ir visgi yra paskirti laikai kiek turi skirti vienam pacientui.tad manau negrazu sakyti be 30 min neiseisiu.kai tokiu budu galit atimt is kitos mamytes tas 15 min.nestumas ne liga.suprantu buna komplikaciju.bet hei kas butu negerai manau gine paskirtu daznesne apziura.
Siaip juokauju apie ta 30 min, bet jei reiks ir 40 busiu siaip. Pas gyd.visai nesilankau, tai karta metuose kodel negaliu normaliai prasikonsultuot, o ne konvejeriu. Aciu pirmas nestumas buvo konvejeriu ir blogai baigesi. Ir nk as neatimsiu, normalus gyt dirba ne nuo 8 iki 17 lygiai, kartais reik daugiau laiko
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai