Ksija parašė:
Aš pa
Pediatrė sakė nepatartina eukalipto EA tokiems mažuliams, nes gali sukelti spazmus ir tinimą, per didelė apkrova kepenims.
Ksija parašė:
Aš pa
Pediatrė sakė nepatartina eukalipto EA tokiems mažuliams, nes gali sukelti spazmus ir tinimą, per didelė apkrova kepenims.
Laum4 parašė:
Nuo kvapo?
Skudi parašė:
Nuo slogos pirkau šiandien rozalinų eterinį aliejų. Lašinau porą lašų į vonią ir lašelį ant pižamos. Sakė galiu ir padukus patrinti juo. Su aspiratorium siurbti nos…
Ir pas mus
Bet rozalinų grynu aliejum padukų netepkit, nebent sumaišytu su kitu aliejum. Čia yra per smarku tokiam kūdikiui ir jo kepenims 🌸
Skudi parašė:
Vaikų, kurie nesivartė, mamos, kaip reikalai? ;)
Pas mus pajudėjo ledai. Prieš porą savaičių pradėjo atsiversti ant šono nuo nugaro…
Mes irgi jau savaite kaip vartomes. Dabar jai ant zemes labiausiai patinka. Vakar kol sudejau valgyti i puoda, vyras atejo, sako kur vaikas palindo? O ji po stalu nusiridenus ir tyli 😂
Simmil parašė:
Maniskis dar nesivarto :/
Dabar jam smagiausia ant ranku, nebenori guleti, tik ant ranku. Paguldau, jei nori…
Atsibodo jiems jau guleti
gabija.mazeikaite11 parašė:
Ir pas mus![]()
Bet rozalinų grynu aliejum padukų netepkit, nebent sumaišytu su kitu aliejum. Čia …
Ačiū, jau perspejo iškart
kaip ir nelašint gryno EA į vonią 🙏
ieva.stog parašė:
Aš tai prisibijau eterinių aliejų, vienur rekomenduoja, o kitur gąsdina, kad šalia kūdikio praktiškai nieko negalima : O Kur ieškot patikimos info, ką ir kaip naudo…
Jei jums tiks, paskaitykit Sumanios mamos fb puslapį, pastoviai kelia naudingos informacijos kaip neprisidaryti žalos, ką naudoti ir pan.
Ksija parašė:
Nuo kvapo?
Įkišiu trigrašį. Bet su jais reik atsargiai. Įmetu ištraukėlę iš Sumanių mamų fb
telebamba parašė:
Mes irgi jau savaite kaip vartomes. Dabar jai ant zemes labiausiai patinka. Vakar kol sudejau valgyti i puoda, vyras atejo, sako kur vaikas palindo? O ji po stalu n…
Kaip sujuokinot 😀😀😀😀 o ji nepyksta ilgainiui? Mano pyksta. Atsiverčia, pavargsta ir pyksta, atverčiu atgal, ji vėl pliumpt ir puškuoja, vėl pyksta. Bet nori verstis, sustoti negali 😀😀
Simmil parašė:
Maniskis dar nesivarto :/
Dabar jam smagiausia ant ranku, nebenori guleti, tik ant ranku. Paguldau, jei nori…
Mano berniukas taip pat dar nesivarto ir vienas pabuti visai nenori geriausia jam pas mamyte ant ranku
Rosita25 parašė:
Mano berniukas taip pat dar nesivarto ir vienas pabuti visai nenori geriausia jam pas mamyte ant ranku
Pas mane tas pats. Nuo pilvo ant nugaros apsiverčia kai netingi. O nuo nugaros ant pilvo dar nemoka. Aišku ir mokytis nėra kada kai per dienas ant tėvų joji
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai