naujoke_5 parašė:
Aš dabar dairausi ir neapsisprendžiu kokią pirkti. Tai irgi būtų įdomu kitų nuomonės.![]()
as ir...nes kazkaip norisi pilva padet ant kazko,labai vartausi
naujoke_5 parašė:
Aš dabar dairausi ir neapsisprendžiu kokią pirkti. Tai irgi būtų įdomu kitų nuomonės.![]()
GraŽinutė37 parašė:
Kadangi inkstai dirba už du reik gerti pakankamai vandens. Jei pajauciat kazka negerai darykites slapimo tyrimus. Man gine israse du tyrimus slapimo - viena pasidar…
siand.kaip tik skambinau del slapimo tyrimu,pasake viskas tvarkoj...
galiuniaaa2007 parašė:
kas pirkot nesciosios pagalve kokia siulot isigyt?![]()
aš jau dvi savaitės kaip miegu su šita pagalve
https://www.vidaxl.lt/e/8718475997993/vidaxl-pagalve-nesciosioms-90x145-cm-sviesiai-melyna
man ji labai patogi nes ji ne su granulėm, o ir įkritus į ją bei apsižergus vieną jos dalį visą naktį išmiegu ir net nekyla noras verstis ant nugaros
o ir kita dalis prilaiko nugarą kad ir nesiverstum. Man ji labai patinka
Typota parašė:
aš jau dvi savaitės kaip miegu su šita pagalve![]()
https://www.vidaxl.lt/e/8718475997993/vidaxl-pagalve-nesciosioms-90x145-cm-sviesia…
o patogi ji butu maitinimui? gulint ant sono ir vaika maitint?
galiuniaaa2007 parašė:
Man drauge savo perdave pagalve, tai visai patogu, bet ji ziaaauriai didele, tai kol kad ja naudoju tik tv paziuret 😁 o savo pilvuza dar pakanka pasidet ant paprasto pailgos pagalveles, pabandykit apsikaisioti
Tiesa, nespejau siandien paskambinti i savo klinika. Noreciau pasiteirauti, kokius kam paskyre gerti gelezies preparatus? Nes man israsytu siuo metu lt nera kuri laika..
Erika 9 parašė:
o patogi ji butu maitinimui? gulint ant sono ir vaika maitint?
net neįsivaizduoju
maitinimui turiu kitą, spec.maitinimui skitą, kurią man padovanojo tai kažkaip net neplanavau jos maitinimui naudoti. Šiaip gal ir nelabai patogu būtų nes ji labai didelė, ji labiau miegojimui skita
gimus vaikui jos tikrai jog nenaudočiau, nebent tik vaiko apkamšymui kad nenusiridentų nuo lovos.
Monikat parašė:
Man drauge savo perdave pagalve, tai visai patogu, bet ji ziaaauriai didele, tai kol kad ja naudoju tik tv paziuret 😁 o savo pilvuza dar pakanka pasidet ant paprast…
man paskyrė tardyferon. Jis receptinis
Typota parašė:
net neįsivaizduojumaitinimui turiu kitą, spec.maitinimui skitą, kurią man padovanojo tai kažkaip net neplanavau jos maitinimui naudoti. Šiaip gal ir nelabai…
aciu☺️
Monikat parašė:
Man drauge savo perdave pagalve, tai visai patogu, bet ji ziaaauriai didele, tai kol kad ja naudoju tik tv paziuret 😁 o savo pilvuza dar pakanka pasidet ant paprast…
Man gyd sakė, kad jų patirtyje vis tik geriausiai veikia tardyferon.
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai