Evaas parašė:
galima, mano sunui buvo, gydytoja sake pasidaryt tirpaliuka. stikline silto vandens ir 1 saukstelis sodos, ir merliuka pamirkius valyt liezuvi.ciulptuka ikist i…
aciu labai
Evaas parašė:
galima, mano sunui buvo, gydytoja sake pasidaryt tirpaliuka. stikline silto vandens ir 1 saukstelis sodos, ir merliuka pamirkius valyt liezuvi.ciulptuka ikist i…
aciu labai
Nestuke antra karta parašė:
Lygtai pienlige..matosi apnasos liezuvuko priekyje ir vidineje lupytes puseje.kaip manot ar galima laukt iki pirmad ar cia skubiai reikia tept..
Su soda nejuokaučiau, soda ir pienligės gydymas yra "liaudies išmintis", o kad daktarai tokius dalykus pataria tai tik parodo jų kompetenciją
aru7 parašė:
Su soda nejuokaučiau, soda ir pienligė gydymas yra "liaudies išmintis", o kad daktarai tokius dalykus pataria tai tik parodo jų kompetenciją![]()
na va zinok dabar.
Nestuke antra karta parašė:
na va zinok dabar.
Daktarina tepkit nuo pienliges ir viskas. Kelios dienos ir praeis.
Evaas parašė:
Soda irgi negerai. Zarnyno flora ir fauna isbalansuoja
Koricka parašė:
Soda irgi negerai. Zarnyno flora ir fauna isbalansuoja
na mum taip sake gydytoja. na tikrai ir zinok tu man tada, kai nuomones skirtingos
Beje, ivedus google, kiek atidariau straipsniu, visur raso, kad galima naudoti soda.

Evaas parašė:
na mum taip sake gydytoja. na tikrai ir zinok tu man tada, kai nuomones skirtingos![]()
man atrodo pagal situacija,vakar su suvilgytu soda merliuku perbraukiau,iskart liezuvukas svarus,tai ne gryna soda o tirpalas, nieko negauna, o jei isplinta manau gydytoja jau paskirtu ka reikia
pvz siand mamyciu klube per tv sake kad jau pirma dantuka su dantu pasta galima valyt, tai issitraukiau jau ir dantu sepetuka ir pasta nuo 0 metu. nes turim 2 dantukus o nei kart nevaliau dar
ir zinok dabar ta pasta irgi juk negerai skrandukui nors sake nekenkia
Devotion_ parašė:
Siaubas kazkoks nakti daros. Atrodo keliasi kokiu 10 kart, vis muistosi.. Matyt del dantuku![]()
Galvojau tik pas mus taip..
Zajza parašė:
Pas mus naktys darosi kosmariskos, kas pusvalandi prabudineja vaikas rekdamaniekad naktim nevalge, tai tik rekia uzsimerkus
dantukai 2 priekiniai j…
Pas mus tas pats. Bet dantunu nei zenklo nematyt. Viskas prasidejo po 6men skiepo iki to laiko miegojo idealiai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai