saulyte03 parašė:
as irgi pasidariau siandien testa, rodo vaiduokliuka (nerysia antra juostele) veluoja tik 3 dienas, bet jauciu nestumo simptomus....![]()
O man net vaiduokliuko nebuvo
As tai tik jauciu kad pilvas isiputes ir viskas
saulyte03 parašė:
as irgi pasidariau siandien testa, rodo vaiduokliuka (nerysia antra juostele) veluoja tik 3 dienas, bet jauciu nestumo simptomus....![]()
O man net vaiduokliuko nebuvo
As tai tik jauciu kad pilvas isiputes ir viskas
laselis22 parašė:
O mane vis krečia šaltis, būna užeina karščio bangos, maudžia pilvą, krūtinė aprimo, užeina piktumas arba liūdesys, naktimis kažkokius košmarus sapnuoju, pabundu vi…
Tai normalu toks jau tas nėštumas 😉 visi tavo išvardinti požymiai gerai jau pažįstami 😉😜
Erika116 parašė:
O kuriame mieste jus paguldė?
Šiauliuose
Patricija parašė:
Taip, ji pastoviai laikosi reguliari
Aš irgi su temperatūra nuolat. Tik be pilvo pamaudimo ir teigiamo testo daugiau jokių nėštumo požymių nėra. Net krūtinė nepadidėjusi. Hormonai irgi tvarkoje, netgi, sakyčiau, geriau negu įprastai (jokių ašarų, jokio pykčio)
Milija1 parašė:
O kaip su isskyromis? Man mane gelsvos jos 🤔
Na įsivaizduokit išskyros su kraujo priemaisom, kaip prasidėjus mėnesinėm buna
Milija1 parašė:
Nu kazkaip neramu kad gelsvos, kvapo nera... rut pas daktare varysiu gal tepineli paims ramiau bus, manau vistiek dar echo nieko nematys tai bent tiek![]()
Na normalu yra šiek tiek gelsvos, sunerimti reiktų jei butų rusvos ar žalsvos, taip rašo apie išskyras nėštumo metu
tai manau nurimk ;)
Grace parašė:
Aš irgi su temperatūra nuolat. Tik be pilvo pamaudimo ir teigiamo testo daugiau jokių nėštumo požymių nėra. Net krūtinė nepadidėjusi. Hormonai irgi tvarkoje, netgi,…
Kiekvienam pozymiai individualus, man pavyzdziui atrode kad tuoj susirgsiu maude pilva ir kaip visad pries mm pykino, bet savaite praejo kai turejau susirgti o mm taip ir nepasirode pozymiai dingo liko tik pykinimas pasidariau testuka ir bravo ryskios dvi juosteles 😆
Liux. Aš irgi į Šiaulių.
Dainora66 parašė:
Šiauliuose
Erika116 parašė:
Liux. Aš irgi į Šiaulių.![]()
Na jau antra karta man panasiai, tai Šiauliuose daktarai pabamba bet paguldo stebėjimui.. ana karta tai norėjo išvyti sako važiuok namo kaip gamta duos... sakau o kažkuo daktarai gali padeti?.. na sako ką galim paguldyt ,stebėti, dufastona paduoti... aš iskarto pasakiau,kad noriu gultis, buvo nepatenkinta bet paguldė ☺️
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai