ReiNmo parašė:
😳 kaip tvarkytis kai pykinimas prasideda po pavalgymo?
Radau siandien nebloga dalyka: salia turiu silauogiu ir vis po viena kas kazkiek laiko isimetu... pakol kas veikia 😊 galetu tik pigesnes jos buti 😂
ReiNmo parašė:
😳 kaip tvarkytis kai pykinimas prasideda po pavalgymo?
Radau siandien nebloga dalyka: salia turiu silauogiu ir vis po viena kas kazkiek laiko isimetu... pakol kas veikia 😊 galetu tik pigesnes jos buti 😂
Milija1 parašė:
O kaip su isskyromis? Man mane gelsvos jos 🤔
Skaidrios kaip per OV dienas
Erika116 parašė:
Del ko?
Nu kazkaip neramu kad gelsvos, kvapo nera... rut pas daktare varysiu gal tepineli paims ramiau bus, manau vistiek dar echo nieko nematys tai bent tiek
M. V. parašė:
Jungiuosi, nors dar net pas gydytoją nebuvaubet turėtų gimti gruodžio pirmomis dienomis pagal skaičiavimus
![]()
M. V. parašė:
Jungiuosi, nors dar net pas gydytoją nebuvaubet turėtų gimti gruodžio pirmomis dienomis pagal skaičiavimus
![]()
As irgi dariausi testa teigiamas buvo, apsilankiau pas gydytoja patvirtino tai isvargau su tais visais tyrimais labai jau ju daug visokiu dar plius vitaminu israse 😅
saulyte03 parašė:
gal kam yra temperatura pakilusi del nestumo?![]()
Taip, ji pastoviai laikosi reguliari
Milija1 parašė:
O kaip su isskyromis? Man mane gelsvos jos 🤔
Buvau pas gydytoja tai ji manes kaip tik klause del gelsvu isskyru tai sake tai yra normalu kadangi nestumo metu keiciasi hormonai del to nenustabti jei atsiras gelsvos isskyros tai pirmas pozymis kad atsirnda pienlige
Milija1 parašė:
Nu kazkaip neramu kad gelsvos, kvapo nera... rut pas daktare varysiu gal tepineli paims ramiau bus, manau vistiek dar echo nieko nematys tai bent tiek![]()
Man kai nežinojau kad laukiuosi buvo gelsvos. Paskui baltos, o dabar visai nieko
aš pirmadienį eisiu,tai labai laukiu..
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai