Bailerina parašė:
Kad man tik 9 kg. Gimdyti artimiausiu metu ir norisi daugiau del to, kad sunku save nešti, susilenkti ir pan. Pats neštumo jausmas nuostabus. Tik paskutinės savaitė…
Aš su svoriu bėdų neturiu, bet vistiek sunku ir nerangu
Bailerina parašė:
Kad man tik 9 kg. Gimdyti artimiausiu metu ir norisi daugiau del to, kad sunku save nešti, susilenkti ir pan. Pats neštumo jausmas nuostabus. Tik paskutinės savaitė…
Aš su svoriu bėdų neturiu, bet vistiek sunku ir nerangu
Fortunaa parašė:
Sveikinu naujus stebuklėlius!![]()
![]()
Na ir klausimas, kas jau paūgėjo![]()
Zinokit pas mus irgi tokios dvi savaitės buvo 😂 visiem sakem oi kokia rami pas mus mergytė, o dabar ohoho koks balselis ir tik ant rankų 🙄😵
egls parašė:
Zinokit pas mus irgi tokios dvi savaitės buvo 😂 visiem sakem oi kokia rami pas mus mergytė, o dabar ohoho koks balselis ir tik ant rankų 🙄😵
Maniškė ligoninėje klykė, sakė visas skyrius žino, kad mano
O kai grįžome namo, tai apsiramino
skorpioniuke321 parašė:
Na taip, jos kai patikrina tai jau patikrinapamasažavo ir man taip nuo 4cm., nu va sako jau ir beveik 5cm.
bet tikrai nemalonu.
Tai vadinas nusteikt jau😀 ačiū kad apšvietėt. O šiaip šiandien jau ko tik nedariau, galiausiia su vaikais iš lauko neseniaoli grižom, darėm iš didesnių akmenuku laužaviete ir deginom nugenėtas šakas tai ir lanksčiaus ir tupinėjau, vos ne visą aerobika atlikinėjau, sakau mažu kažkaip suveiks 😂
Nu merginos aš irgi laukiu laukiu, terminas balandžio 15 buvo.. nuo balandžio 16 dienos paguldė, bet kaip nieko, taip nieko, kaklelis uždaras. Nemaudžia, atrodo iš vis nepagimdysiu. Vyras grįžo iš užsienio termino diena, išvažiuos vėl už savaitės, o mūsų lėlytė nepasirodo... 😕 jau psichologiškai taip sunku...
Evmama parašė:
Labas mamos. Vaikas atsisako vienos kruties... Visus maitinimus perkeliau kitai kruciai. Pagal logika jei jis uzsisakineja visos paros piena vienoj kruty, tai su ma…
Spenelis gal kitoks, nepatogu paimti? Jei taip, antspeni dekites. Ar gal per pilna krutis ir nepatogu apzioti? Tada nusitraukti truputi reiktu ir vel siulyti
Evaas parašė:
Spenelis gal kitoks, nepatogu paimti? Jei taip, antspeni dekites. Ar gal per pilna krutis ir nepatogu apzioti? Tada nusitraukti truputi reiktu ir vel siulyti
Aha spenelis lygesnis.. Su anspeniu nevalgo, tik soskiauja:/ po anspenio kita kruty ir issikalinejo valgydamas🙈 dukra ismaitinau iki 1.2metu galvojau ir dabar bus yzy... Ne velnio🙈
Dovile94 parašė:
merginos kas yra susidurusios su liesu pienu.. nezn ka daryti maitinsiu nakciai misinuku, nebera pakankamai pieno...vaikas nepasisotina
O iš kur sprendžiat, kad pienas liesas? Kas jum riebumą nustatė?😂 pasiskaitinėkit daugiau apie žindymą, matosi, kad žinių lb trūksta.
Airida011 parašė:
Sveikos, daug kas iš mamyčių sakote, kad lelius lb nori krūtinės, ir galėtų būti su juo ištisas valandas. Ką tokiu atveju daryti? Aš manau, jog tai nenormalu.. Jug …
Jeigu jums atrodo, kad nenormalu tai faktas, kad savo vaiko nežindysite... man tokie dalykai atrodo normalu ir viskas atrodo kitaip.
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai