skorpioniuke321 parašė:
Gali būti, kad po patikrinimo ir prasidės veikla stipresnėbent jau man taip ir nutiko
![]()
Ar jums pasirodė pakraujavimo po patikrinimo ? Ir po kiek laiko nuo patikros prasidėjo veikla? Man su isškyromis pasirodė šiektiek kraujo
skorpioniuke321 parašė:
Gali būti, kad po patikrinimo ir prasidės veikla stipresnėbent jau man taip ir nutiko
![]()
Ar jums pasirodė pakraujavimo po patikrinimo ? Ir po kiek laiko nuo patikros prasidėjo veikla? Man su isškyromis pasirodė šiektiek kraujo
Dios Di parašė:
Dėkui![]()
Jums irgi sėkmingo patikrinimo,sakėm turim gimdyti šią arba šią savaitę
![]()
Na pas mane ne tik kad šią bet kokie 90proc kad ir šiandien. Daktarė patikrino sakė kokie 3-4 cm, viskas pasiruoše gimdymui ir net galvutė jau žemiau, po patikros kol parėjau jaučiu ir saremiukai šiokie tokie atsirado, tik nežinau dar ar čia tiesiog stipresni parengiamieji ar jau tikri🤨🤔 dėl visa ko žema starta pasiruošę😊 va pavyzdi parodžiau jūs irgi gal prisijungsit😉😁
skorpioniuke321 parašė:
Mamytės, o jūs bandot soskes įduoti? Ar vengiat? Nu nežinau ką daryti, atsikankinau jau su pirmąja, buvau jai gyva soskė, dabar nesinori taip, atrodo pavalgo, pasku…
Bandau iduot, bet ne visada ima 😭 ima kartais kai pyksta, bet ne visada... Kolkas as soske 😂
ginte15.mur parašė:
Na va, mes irgi galim prisiduoti, gimė kelios dienos po termino, tai vakar 19:19 gimė Domas velykinis zuikutis, didelis berniukas 4,170 kg ūgis 57 cm 😊
Nuoširdžiausi sveikinimai!
grey parašė:
Sveikos, gal kuriai vakar termino diena buvo? Buvau šiandien pas ginekologę, tai tik širdelę paklausė ir pamatavo gimdos aukštį...galvutė dar neįsistačius, kažkaip…
Man buvo. Šiandien tik tonus patikrino ir viskas. Kaip supratau, jei nesiskundžiama dažnais paruošiamaisiais (per kuriuos kartais buna nemažas atsidarymas), kaklelio netikrina. Del įsistatymo, tai esu girdejus, kad gimdymo veikla gali prasidėti, net jei ir paskutinėm dienom prieš tai galvutė nebuvo įsistačius. Jei neramu, pasiskambinkite gydytojai daugiau paklausinėti.
Jeigu atvirai,labai nusiraminau perskaičiusi jog ne viena aš tą soskę duodu 😔 esu pirmą kartą mama,todėl dabar mano gyvenime labai daug klaustukų,daug nerimo,ašarų,pasikeitimų ir panikos. Šiandien netgi maitindama pradėjau verkti,nes aplankė liūdnos mintys "o jeigu aš kažką darau ne taip...nemokėsiu tinkamai ja pasirūpinti...kaip dabar viskas būtų paprasta ir lengva...o ką reikės daryti jeigu ji susirgs..." ir daugelis ivairiu kitokiu. Kai ji miega,pradedu save graužti už tokias mintis 😔
Kaip jaučiasi kitos mamytės kurios pirmą kartą sulaukė savo pipiriukų? Ar čia tik hormonai mane taip veikia....
MamaEma parašė:
Na pas mane ne tik kad šią bet kokie 90proc kad ir šiandien. Daktarė patikrino sakė kokie 3-4 cm, viskas pasiruoše gimdymui ir net galvutė jau žemiau, po patikros k…
Pas mane panaši situacija,galvutė sakė visai žemai ir pasiruošusi imti startą
o kol ėjau namo irgi labai susitraukinėjo gimda,momentais turėjau stabtelti nes nepaėjau ,grįžusi numigau ,o atsikėlus žiūriu po tokios patikros kraujo pasirodė su gleivėm ,nugarą maudžia,tai dabar tik klausimas kuri pirma iš mūsų
o jums linkiu ,kad tie 90 proc.šiandien ir pasitvirtintų
Dios Di parašė:
Ar jums pasirodė pakraujavimo po patikrinimo ? Ir po kiek laiko nuo patikros prasidėjo veikla? Man su isškyromis pasirodė šiektiek kraujo![]()
Gal po 1,5-2val jau rimtesni sąrėmiai jautėsi, dar kartą atėjo tikrinti kaklelį ir tuo metu pradėjo vandenys bėgti. Na ir užsikūrė paskui jau skausmai nekokie
ir išskyrų atsirado šiek tiek rausvų.
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai