Akvilee parašė:
Mane irgi pastoviai dusina ypac vakarais pries miega😣
Man irgi pastoviai oro trūksta, ypč vakarais tai db miegu pusiau sėdint ant 3 pagalvių ir galiu tik ant kairiojo šono, and dešinio ar nugaros pradeda trūkti oro.
Akvilee parašė:
Mane irgi pastoviai dusina ypac vakarais pries miega😣
Man irgi pastoviai oro trūksta, ypč vakarais tai db miegu pusiau sėdint ant 3 pagalvių ir galiu tik ant kairiojo šono, and dešinio ar nugaros pradeda trūkti oro.
Bezdzione parašė:
Man irgi pastoviai oro trūksta, ypč vakarais tai db miegu pusiau sėdint ant 3 pagalvių ir galiu tik ant kairiojo šono, and dešinio ar nugaros pradeda trūkti oro.……
Kai pradeda dusint tai tik sėdint lengviau kvepuot ant jokio šono gulet negaliu ant nugaros iš viso tragedija 😣 Suprantu kaip jauciates. O dar kai karscio bangos užeina išviso katastrofa prakaitas net lašeliais per visa kuna teka nakti prabudnu visa paklode šlapia tiesiog net nebezinau kur detis kartais . Pilvukas ne taip trugdo nakati miegoti kaip prakaitavimas 😫😫
as irgi galiu pasigirt
langai nuosavam name jau minejau kad isplauti
siandien stikline duso kabina isplauta
na aisku nesismulkinant kad namai dulkes veidrodziai isvalyti😂😂😂 viskas issiurbta, beliko grindis 170kv m isplaut, po tokiu darbu vakare visad vyrui sakau kad daugiau taip nebedirbsiu
bet viskas buna iki sekancio karto uz poros dienu🙈🙈🙈
rugile2 parašė:
Manau, su niekuo nesitarsiu. Kas tuo metu dirbs, tas ir tures but geraiO jus galvojate tartis?
Aš vis dar galvojime. Negalvoju, kad mano tarimasis man padės "lengviau" pagimdyti, bet turbūt psichologiškai jausčiausi tvirčiau
bet kol kas šiai dienai labiau linkstu prie to, kad gimdysiu prie pamainos, kuri dirbs mano atvykimo dieną.
Cam i parašė:
Aš vis dar galvojime. Negalvoju, kad mano tarimasis man padės "lengviau" pagimdyti, bet turbūt psichologiškai jausčiausi tvirčiaubet kol kas šiai dienai labiau …
Aš irgi nenusprendžiu, bet vieną argumentą iš gimdžiusios draugės išgirdau UŽ susitarimą buvo dėl pamainų, kad joms besikeičiant, jei ilgesnis gimdymas, dalis info apie tavo gimdymą gali būti pasimesta ar kitaip interpretuota.
honeymoney parašė:
Sveikos, sakykit kada jum eme tyrima del streptokoko? 🙂 Nes man ji ims tik kita treciadieni ir jau bus 37+3 sav, galvoju ar ne per velai 🙂
Mam ėmė 35+2 sav.
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai