Riute parašė:
Sveikos, mamos ir jų mažyliai. Mano mažiukas turi šiokia tokią galvos deformaciją, skaičiau, kad atsitinka taip nuo gulėjimo, o jis labiau mėgsta gulėti būtent ant…
Mano abu vaikai buvo nuguleja dabar jau viskas senai tvarkoj
Riute parašė:
Sveikos, mamos ir jų mažyliai. Mano mažiukas turi šiokia tokią galvos deformaciją, skaičiau, kad atsitinka taip nuo gulėjimo, o jis labiau mėgsta gulėti būtent ant…
Mano abu vaikai buvo nuguleja dabar jau viskas senai tvarkoj
Tos,kurios maitinate is buteliuko( tiek pienu tiek misinuku) ramiai valgo jusu vaikiukai.?Maniske pupa pavalgo truputi ir riecia galvą į šoną muistosi.Atsirugstam pavalgo vel tas pats. Ima traukia lyg noretu ir poto suka galvyte. Buna maitinimu graziai suvalgo. Ar yra kam taip ?
Sveikos. Aš taip pat turiu klausima skiepų tema. Kaip suprantu prie tų 2 mėn rekomenduojamų roto skiepas nėra privalomas? Ar visos ji renkatės? Labai įdomu būtų išgirsti argumentus uz/ prieš. Ir apskritai ar nuo to 2 mėn komplekso visiems temperatūra sukyla? Ar paracetamoli įsidėti prieš skiepa ar laukt?
rudojji parašė:
Sveikos. Aš taip pat turiu klausima skiepų tema. Kaip suprantu prie tų 2 mėn rekomenduojamų roto skiepas nėra privalomas? Ar visos ji renkatės? Labai įdomu būtų išg…
Ne visiems sukyla, mums viskas buvo gerai.
rudojji parašė:
Sveikos. Aš taip pat turiu klausima skiepų tema. Kaip suprantu prie tų 2 mėn rekomenduojamų roto skiepas nėra privalomas? Ar visos ji renkatės? Labai įdomu būtų išg…
Mes turėsime kelionę (iš Lt i Norvegija) kaip tik prieš turėtų būti roto skiepas tai as jo atsisakysiu.Bijau kad sunegaluos maziuke. Sūnus užaugo be šio skiepo(dar kai gime nebuvo įtraukti jie i pagrindinius skiepus) tai ir dukrytes neskiepysiu.Daug prisiklausiau negerų šalutinių poveikių po sio skiepo.
kaktusyte99 parašė:
Tos,kurios maitinate is buteliuko( tiek pienu tiek misinuku) ramiai valgo jusu vaikiukai.?Maniske pupa pavalgo truputi ir riecia galvą į šoną muistosi.Atsirugstam p…
Aš maitinu iš buteliuko, mano pupa lygiai taip pat elgiasi, bet čia buna kai valgo jau ant vakaro. Kartais ir verkti net pradeda be valgydama irgi nesuprantu kas čia jai buna. O siaip ar ramus jūsų vaikelis? Nes manojo tai iš zirziuku, mėgsta papykti , pacypauti ypač vakarais
kaktusyte99 parašė:
Tos,kurios maitinate is buteliuko( tiek pienu tiek misinuku) ramiai valgo jusu vaikiukai.?Maniske pupa pavalgo truputi ir riecia galvą į šoną muistosi.Atsirugstam p…
Manoji irgi kartais taip daro, bet paskutiniu metu todel, kad nealkana (jei nakti pabunda peranksti, buna turbut labiau ištroškusi, nei alkana), is pradziu ima, po 20ml pyksta, raitosi, suka galva.. Tai neverciu daugiau valgyt.. Diena dazniausiai labai gerai valgo.. Bet jau kai nebenori, tai aiskiai parodo, dar ir ranka nustumia buteliuką!
rudojji parašė:
Mums temperatūra nepakilo. Buvo 2 dienas labai nervinga, verksminga. Bet tik kai pradėdavo labai verkt, kad nebepavykdovo nuramint, įdėdavau viburcol žvakutę ir praeidavo greitai neramumai
rudojji parašė:
Nei vieni skiepai nėra privalomi
aš dėl roto skiepo nieko negaliu pasakyti, bet dėl roto ligos... gulėjau 2,5 metų infekcinėje su pirmagymiu, to patirti vėl nenorėčiau... negana, dar užsikrėtėm nuo vaikučio ir mes su vyru ir mano tėvai, tik visiems skirtingai greit praėjo. Bet vaikučiui buvo labai blogai... tad šįkart skiepinsiu, aišku, jis trumpalaikis, berods iki 3 metų, bet mažiukui nebenorėčiau šios ligos, be to, ji dažna...
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai