Nepasimetusi parašė:
Su sv. Velykom!
Na tie kaspinai plaukuose kaip grazuu! 🥰 Kazin kada maniske iki tokio ilgio daaugs…
Vasara jau desit kaspinus, nes ir dabar nera tokie trumpi plaukuciai.
Nepasimetusi parašė:
Su sv. Velykom!
Na tie kaspinai plaukuose kaip grazuu! 🥰 Kazin kada maniske iki tokio ilgio daaugs…
Vasara jau desit kaspinus, nes ir dabar nera tokie trumpi plaukuciai.
Gile2019 parašė:
Sveikos, su šventėmis visas! Norėjau pasiteirauti, kaip jums su puoduko reikalais? Aš kažkaip nusivylus, savaitę kaip bandžiau treniruot ir be rezultato, sisioja vi…
Čia matyt kada pradėsite su šlapių kelnių kantrybe ir kalbėsite tada laikas ateis, jau 2m plius, tiesiog kantrybės :)) žodžiu jau ties tuo nepaleisčiau aš ir mokyčiau, kalbėčiau ir pan.kol išmoks.
Matyt labai individualu, darželis gelbėja, nes mato kaip kiti, tai pas mus visi daržiuke jau iki 2m lopšelinukai eina prašosi, mano dama jau neleidžia eiti kartu mums į wc susitvarko, bet žiemos laike tikrai mėnesis buvo šlapių kelnių maratonas daugiau mažiau paskui
iki pietų nueidavo pati, po pietų jau būdavo dzin,nes kažkaip va darželis čia ir įpratinęs buvo, tai šiuo klausimu faktiškai vaiką išmokė jis eiti ant puoduko 🙃 bet vėl gi mišrus darželis, lopšelinukai buvo 3, tai kaip sakant greituoju būdu jie pasiveja nepampersinius, nes ant akių pvz kaip anie eini savarankiškai
neringoselis parašė:
Su Sv. Velykom!!!
Kaip visada nuostabiai su vaikais tu pridarai kadrų :))
Su Šventėm jus visas ❤️
Aguona_ parašė:
Čia matyt kada pradėsite su šlapių kelnių kantrybe ir kalbėsite tada laikas ateis, jau 2m plius, tiesiog kantrybės :)) žodžiu jau ties tuo nepaleisčiau aš ir mokyči…
Dėl darželio pavydu. Maniskis darželyje pakliuvo į grupę 1-2 metų amžiaus. Vienas iš vyriausiųjų ten yra. Tai nelabai yra iš ko mokytis, dar visi pampersiniai.
Meskutne parašė:
Dėl darželio pavydu. Maniskis darželyje pakliuvo į grupę 1-2 metų amžiaus. Vienas iš vyriausiųjų ten yra. Tai nelabai yra iš ko mokytis, dar visi pampersiniai.……
Bet išties kiek daug duoda vyresni vaikai, manoji kiek savaitę vos daugiau jau visai dienai lieka su pietų miegu, tai neatsistebiu ir apsirengia ir nusirengia pati, tiek savarankiškumo iš jo po savaitės, labai pasijautė daržas iš karto.
O kai mažesni ir vaikui sunku, bet na ką darysi svarbu gavot dar darželį, susilygins greit visi❤️
Mes dabar nupirkom klozeto dangtį, tai kai pasodinam, beveik visad padaro. Jei nesodinam, varo i sauskelnes. Jei bėgioja nuoga šikna namie, tai 100proc pasiprašo, kai jau nori. Bet mes jau virš metų ant to puodo mokome 😀 vis pasodinam, pasakojam, bet teisybė ta, kad tingim tuo užsiimti ir pagaliau nuimti tas sauskelnes.
džiaugsmiukas parašė:
Kaip gražu!!! 😍😍👌🐰
Aciu
Aguona_ parašė:
Čia matyt kada pradėsite su šlapių kelnių kantrybe ir kalbėsite tada laikas ateis, jau 2m plius, tiesiog kantrybės :)) žodžiu jau ties tuo nepaleisčiau aš ir mokyči…
Dekui
a_uk parašė:
Mes dabar nupirkom klozeto dangtį, tai kai pasodinam, beveik visad padaro. Jei nesodinam, varo i sauskelnes. Jei bėgioja nuoga šikna namie, tai 100proc pasiprašo, k…
As tai tingejau ilgai zaist, man lengviau nuimt sauskelnes ir pakentet pora menesiu man lengviau. Bet man siuo metu visai nebuvo gaila nei baldu, nei namu
neringoselis parašė:
Aciu
Na ačiū visom pasisakiusiom, kaip supratau nėra viskas taip paprasta reikia laiko! Šarvojuosi kantrybe ir be streso bandom tęsti mokymus 😘 gražių švenčių!
a_uk parašė:
Mes dabar nupirkom klozeto dangtį, tai kai pasodinam, beveik visad padaro. Jei nesodinam, varo i sauskelnes. Jei bėgioja nuoga šikna namie, tai 100proc pasiprašo, k…
Virs metu 🙈🙈🙈
Manau mums prisieis uzsiimti kazkada vasaros viduryje, pirma reikia su darzeliu apsiprasti, o po to su broliuku 😊😊 na o tada ateis sauskelnems eile 😊 o wc dangtis man atrodo geras dalykas, noreciau ir as iskart ant jo mokint 🙂
Nepasimetusi parašė:
Virs metu 🙈🙈🙈
Manau mums prisieis uzsiimti kazkada vasaros viduryje, pirma reikia su darzeliu ap…
Aha, atsimenu aiškiai, kad pirmą sysiuką padarė į puodą 2019m. per Kalėdas 😀 bet mūsų kažkaip nevargina tas, vis pasiūlom atsisėsti strategiškai sėkmingu laiku ir padaro. Dabar kai atsirado dangtis tai ant mažo puodo nebesutinka sėstis. Nors pvz šiandien lakstė nuoga, pati nubėgo atsisėdo ant puodelio ir pakakojo. Turbūt reiktų kaip Neringosėlis, pažaisti kokį mėnesį ir atsisakytų, bet.. ai.. 🙈 ir taip sunku dabar ir su darželiu, ir su darbu, tegu nešioja tas sauskelnes 😀
Aš išvis turbūt per daug atsipalaidavau, nes pirmais metais tiek visko mokiau, edukavau, siekiau, o dabar viskas savieigai - gavau iš mokytojos jau pastabą, kad reiktų skatinti savarankiškumą ir mokyti pačią nusirengti/apsirengti ir pan., bet paklausau ir galvoju.. nu negi užaugs neišmokusi apsirengti. Ateis laikas ir apsirengs, ir toliau sau nieko nedarau 🙈
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai