Elena.P parašė:
Oho koks idomus ritmas! Ilgiau 15 min niekaip?
Ne niekaip jam neiseina, bet man laikrodzio nereikia nes nuo ryto atsikelimo lygiai kas 1.5val grozio miegelio 😁
Elena.P parašė:
Oho koks idomus ritmas! Ilgiau 15 min niekaip?
Ne niekaip jam neiseina, bet man laikrodzio nereikia nes nuo ryto atsikelimo lygiai kas 1.5val grozio miegelio 😁
Smalleasy parašė:
O man kažkaip nelabai patogu pasirodė darbuotis su nešiokle nes maniškis jei lenkiesi kažką paimti tai pats dar lošiasi pažiūrėti ką čia darau ir atrodo kad iškris …
Va va, maniskis irgi taip daro, ar plaunu indus ar siurbliuoju, sumustini tepuos, jam viska reikia butinai matyti. Bando apsisukt, persisverti per krasta, nu zodziu, kolkas nelabai pasiteisino...
Kesey parašė:
Dar dėl auto kėdučių.. planuojat pirkti tas iki 18 kg? Tai čia iki kokiu 3 ar 4 metu? O paskui vel naujos reiketu? Iki keliu metu ar svorio dabar vaiką reikia vesti…
Pagal KET iki 12 metų arba iki 150cm ūgio reikia vežti kėdutese.
Mes planuojam pirkti 9-36kg, kad jau būtų paskutinė.
Smalleasy parašė:
Kaip jūsų vaikučiam su atpylinėjimu? Dabar kai išmoko vartytis ir pats kada nori atsigula ant pilvo tai pavalgius visad reik stebėt ar jau neguli baloj ir nemozoja …
Kai pamaitinu musu madam, siek tiek palaikau stacia ( ~3 min). Tai buna kartais, kad truputi atpila, bet vis reciau jau. Nors ji nera per daug megeja gulet ant pilvo. Tsi paguli kelias minutes ant nugaros dar, tik po to verciasi.
tomam parašė:
Kai pamaitinu musu madam, siek tiek palaikau stacia ( ~3 min). Tai buna kartais, kad truputi atpila, bet vis reciau jau. Nors ji nera per daug megeja gulet ant pilv…
Aš taip pat visada panešioju po maitinimo stačiai nu bet dažnai būna tiesiog tuo metu kai atsirūgsta ir parkyla jam viskas. O jau ant pilvo kai atsigula tai sakau tik reik nepaleist iš akių nes jau žiūrėk bala. Kas jam čia pasidarė 🤔 mažesnis kol buvo galima sakyt išvis neatpylinėjo o dabar..
yummy mummy parašė:
As vadovaujuos instrukcijaten pagrinde visoms darzovems eina 3 lygis vandens, 2 lygis tik zirneliams ir kai kuriems vaisiams, 1 tik atsildymui. Tai nors ir laba…
Tada man zlibai pasakykit i kuria knygele ziurit? Spalvota ar ne? Ziurinejau, bet neradau niekur, gal ir praziurejau 🙈🤦♀️🤭🙄🤪
Kesey parašė:
Pasidžiaugsiu, nusipirkau pagaliau nešiokle, nes maniskis visiskas rankinukas patapo. Ir ką, uzsidedu, pasidarau kažkokius darbus aš su ta nešiokle, žiūriu, mažyli…
Kokia pas jus nesiokle? Maniskis nlb buna joje arba nemegsta arba nepatogu gal jam 🙈 sakiau reikes pabandyt i lauka islyst trumpam, gal patiks 🙄
plunksnyteirl parašė:
Pilu 200ml, ant indo yra suzymeta, kai pilna porcija darysiu, kiek supratau reiks pilt apie 400ml, daugiau ten netelpa, po kiekvieno garinimo ispilu 🤗
Tai as paverciau nieko nebebuvo vandens, gal mazai ipylys buvau tada 🙄🙄 noreciau ir as induka isbandyt, bet ir bijau to kruopu ar pavyks 🤣🤣🤭
Ice-tea parašė:
Pas mus Boba 4GS. Maniskiui svarbu, kad butų judėjimas, tada gerai
o lauke dar nebuvom su nesiokle, bet manau turėtų patikti pasivaikščioti
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai