ssslaura parašė:
Koks fainuolis!😍
Sveikinimai!🥳🥳🎉🎉
Tikrai didziausios kantrybes
ssslaura parašė:
Koks fainuolis!😍
Sveikinimai!🥳🥳🎉🎉
Tikrai didziausios kantrybes
xbrigitux parašė:
Dėl dalinimosi kiekviena mama auklėja taip kaip jai atrodo geriausia![]()
Kaip tik vakar turėjau pavyzdį. Kaimynė pasikvietė į svečius. Jos mergaitė metais …
Aš visada nešuosi "savu" žaislu
tada pasiulau su savais, arba mainus į kito vaiko
Šiandien kaip tik buvo atvažiavus sesuo su vaikais (6metų berniukas ir beveik 3ijų metų mergaitė), kartu visi žaidė ir tikrai nebuvo kažkokių atiminėjimų, aišku maniškis kaip godziliukas viską norėdavo nugriauti, bet patraukdavau arba pusbrolis duodavo kokį judantį žaisliuką, kad neimtų jo statinių, pasidarė visi "tatūfkių" ir viskas buvo gerai 🤷🏻♀️ Tai čia tikrai nuo auklėjimo priklauso tie dalinimaisi, jos vaikams maniškiui nieko negaila,nors ir žino, kad suseilios viską,o ir maniškis jiem savo kukurūzus duoda (net man neduoda 😅) tiesiog tarp vaikų yra kažkoks kosminis kitoks ryšys ❤️

@gnetuk parašė:
Merginos, kur Vilniuje randat geros žuvies, menkės, lydekos?![]()
Įeikite į puslapį šiaurėsjūra.lt Jie turi parduotuves visuose didžiuosiuose miestuose,kur žuvis tikrai kokybiška.
Krjstaliukas parašė:
Kaip jums pavyko nutraukti žindymą pirmos mergaitės? O gal pati atsisakė? Aš vis dar žindau bet noriu nutraukti tik bėda kad mano vaikas nenori pereit ant mišinuko …
Pirmosios dvi palaipsniui, kasdien po biski gerdavo, ir po geru triju sav gere pilna porcija. O mazoji niekaip, nesileidzia i kalbas su misinuku,.pamato balta buteliuka ir net neima i burna...tai nezinau kiek cia kariausim 😁😁😁
Jureja parašė:
Įeikite į puslapį šiaurėsjūra.lt Jie turi parduotuves visuose didžiuosiuose miestuose,kur žuvis tikrai kokybiška.
Aga, jau užmačiau šitą, aciu;)
evadi parašė:
Sveiki, mano mergyte sliaziant garsiai svokscia, ar tai normalu? kai zaidzia sedint arba gulint viskas gerai, miega irgi be pasaliniu garsu, bet kai pradeta sliauzt…
Man atrodo, kad cia išmoko naują garsą ir kartoja, mano anksčiau toki
šlykstų leisdavo kchargh, atrodė kad kosėja, dabar tokius juokingus lyg skreplį formuotų
tai praeina po kurio laiko
arba dar tokius kaip kśč daro
evadi parašė:
Sveiki, mano mergyte sliaziant garsiai svokscia, ar tai normalu? kai zaidzia sedint arba gulint viskas gerai, miega irgi be pasaliniu garsu, bet kai pradeta sliauzt…
oi dar kart paskaičiau, kad jūs apie kvėpavimą
tai tada nežinau 🤷♀️
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai