A-guste parašė:
Visada duodu grūdinę košę: avižos, ryžiai, grikiai, kukurūzai ir pan... duodu su vaisiais, rečiau su daržovėm.
Aš irgi pnš
Kai jau bus galima pieno produktų, tai gaminsiu kažką iš varškės, keksiukų vėlėliau iš daržovių
A-guste parašė:
Visada duodu grūdinę košę: avižos, ryžiai, grikiai, kukurūzai ir pan... duodu su vaisiais, rečiau su daržovėm.
Aš irgi pnš
Kai jau bus galima pieno produktų, tai gaminsiu kažką iš varškės, keksiukų vėlėliau iš daržovių
Grūdines koses arba darzovienes, o pries miega pieno. Bandziau duoti gabaliukais. Isviriau versienos kukuliukus maziukus darzoviu isviriau ir padaviau valgyti. Kukuliukas lyg ir ziaumojo valge..o paskui sjaut lauk pradejo. Tik zaide su tais kukuliukais. O taip noretusi kad jau pati valgygu
IngaKns parašė:
Aš kartais skalbiu su savo, o jeigu tamsūs tai savo nededu. 😊 Skalbiu vyro atskirai, tai ir savo tamsius su jo. 😊 Kartais skalbiu vaiko atskirai, mūsų atskirai. 😊 A…
Kazkada ieskojau skalbiklio kudikiams tinkamo, tai pardaveja painformavo, kad iki 3metuku geriau vengt visu tu su kvapais, nes jie stipresni, islieka audiniuose, o kudikiu odele labai jautri ir gali alergizuot nuo tokiu skalbikliu 🙄
Ploviau su kudikiu tik pirmus menesius. Paskui nuo puses metu,ploviau kartu su visais rubais ir su bendrais milteliais. Ringuva ar eco teko ir su persilais. Nieko nenutiko. Du kart perskalauju is naujo. Nieko nebuvo. Nei vieno kudikio nepratinau,grudinau ir nealgeryzavo. Manau reikia nepripratinti ir nebus jautrus. O pirmus men tik saugoti. O jei pardaveja sake gal tik siule kad pirkti juk jei reikia parduoti😊
Dovi24 parašė:
Sveikos, pasidalinkite mintimis, ką duodate valgyti savo mažiukams vakarienės?![]()
Dažniausiai duodu grikių košės su sviestu arba daržovių košių, arba ale sriubyte vakar dariau, bulvės, morkos, žirneliai ir moliugai, kad pakramtytų pati. 😊 Patiko 👍
Kažkada pilno grūdo makaronų iš viriau, kramtė. 😊
A-guste parašė:
Planuoju šiandien duoti ryžių, ar ne kietėja viduriukai?
🤔
simi007 parašė:
Kazkada ieskojau skalbiklio kudikiams tinkamo, tai pardaveja painformavo, kad iki 3metuku geriau vengt visu tu su kvapais, nes jie stipresni, islieka audiniuose, o …
Aaa, tada viskas gerai, maniau kažkas baisaus būna 😀Ačiū už informaciją 😉 kiek skaičiau, tai nereikia per daug dėti skalbimo miltelių, daug daryti perskalavimu, aš darau 4,ir nealergizuoja, tada naudoju. 😊 👍
As mazytes su balance skalbiu, bet jis toks ziauriai koncentruotas man atrodo, buna noriu lengvai perskalaut ir ant trumpiausios programos ijungiu, kur 40° - 30min., tai baigus skalbt lieka putoti kazkokie rubai nors laseli teipilu, tada tenka perjungt ant ilgojo skalbimo su keliais skalavimais 🙈
O del tos pardavejos tai bala zino, visad pirkdavau pas ja, kudikiu skalbiklis net pigesnis buvo nei tas, kur sau visad imu, siule ir savus su kudikio skalbt, bet as noriu, kad kvepetu. Kazkaip per nestuma negalejau pakest to naturalaus medziagos kvapo, kuris lieka isskalbus su neutraliu skalbikliu, tai ir dabar mieliau su kvapais renkuosi, o mazei imu bekvapi, siaip naudoju ir minkstikli neutral, nes kai kurie megzti labai siurkstus tampa po skalbimo, paciai nemalonu i rankas paimt, tai atrodo ir dukryte ant kuno jaust turi ta siurkstuma 🙄
A-guste parašė:
Mamos, ar skalbiate vaikų rūbus atskirai ar jau kartu su savo? Nu mane ta pustuštė skalbino mašina ir džiovyklė jau nervuoja.... galvoju gal laikas jau skalbti kart…
Plaunu atskirai, bet aš pilną mašiną prirenku ir neskalbiu, kol nepilna mašina
Naudoju Neutral. Man labai geras šitas skalbiklis. Gerai balti drabužiai išlaiko baltą spalvą
Ka duodate maziukams be kosiu?
Kazkaip uzsiciklinau su tom marmaliozem ir galvoju gal jau galima kazka is normalaus maisto duot? Vis bijau kad neuzspringtu nes teturi 4is dantukus 🙄 pvz blynuku is pilnagrudziu miltu, nu kiausini virta gabaliukais ir as duodu su duonos "lazdelem", kazkas makaronus maciau duoda, juos trinat ar cielus duodat?
simi007 parašė:
Kazkaip uzsiciklinau su tom marmaliozem ir galvoju gal jau galima kazka is normala…
Aš duodu liofelizuotas uogytes, jos lengvai susikramto, nes maniskis ryja kaip kalakutas nors turi jau 7 dantis
Kukurūzų duodu pagraužti, trapučius marmaluzi
O maistas pagrinde košytes
simi007 parašė:
Kazkaip uzsiciklinau su tom marmaliozem ir galvoju gal jau galima kazka is normala…
Duodu makaronų pilno grūdo gerai išvirtus, bulves virtas, darzoves virtas, ale sriubyte 😀 vandenukyje virtos daržovės gabaliukais. 😊 👍 Duodam ir sausainiuku. Žiūrėkit pagal vaiką. 😊 Bet aišku dažniausiai būna košės dar pas mus. 😊 Tik kartais pabandau vis kažką, bet maniškei tinka 😉
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai