Riko parašė:
Sveikos.
Aš irgi dar maitinu bet jau norėčiau galvot apie atjunkymą nes pradedu dirbti. Kol…
Taip, grįžtu nuo kitos savaitės
Riko parašė:
Sveikos.
Aš irgi dar maitinu bet jau norėčiau galvot apie atjunkymą nes pradedu dirbti. Kol…
Taip, grįžtu nuo kitos savaitės
Babiciene parašė:
Aha, aš ir norėčiau savaiminio 😂 bet prieš naktinį miegelį duodu papulį, kas anksčiau puikiai suveikdavo, kaip migdomieji. Nu dabar patraukia ir ima vartytis, parop…
Lygiai taip pat ir mum, atrodo mano žodžiais parašėt 😜 toooks malimasis prieš užmiegant, o seniau būdavo maitinant užsnūsta... 😊
LT16 parašė:
Lygiai taip pat ir mum, atrodo mano žodžiais parašėt 😜 toooks malimasis prieš užmiegant, o seniau būdavo maitinant užsnūsta... 😊
Mhm.. jau didesni vaikai ir kitaip 🙂
Riko parašė:
Sveikos.
Aš jau dirbu, bet ne pilnu etatu, šiuo metu dvi dienas per savaitę darbe būnu dvi iš namų dirbu. Bet su maitinimu tai nesikerta
pirmomis darbo dienomis grizdavau šiek tiek anksčiau namo, nes krutine persipildydavo ir bijojau mastito... bet labai greitai pieno apmazejo, vaikas ta proga pradėjo daugiau košių valgyti, bet naktį vis dar žindo pilnu tempu
Riko parašė:
Sveikos.
Kita savaite griztu i darba. Kol kas atjunkinti siek tiek padeda darzelis. Vaikas eina i darzeli. Kol manes nera, ir mp nereik (darzeli juk negauna mp). Mane pamato - nuo papo nenulipa.... Ziuresim kaip bus nuo pirmadienio.
gabimik parašė:
Kita savaite griztu i darba. Kol kas atjunkinti siek tiek padeda darzelis. Vaikas eina i darzeli. Kol manes nera, ir mp nereik (darzeli juk negauna mp). Mane pamato…
Kaip jums sekasi darželyje?
rita1986 parašė:
Kaip jums sekasi darželyje?
Pradejo lankyt nuo lapkricio. Visa lapkriti - tik po 1-2 val ir tai su manim. Gruodi pradejau palikinet viena 2-3 val. Sausi jau nuo 9-14 dvi savaites ir veliau nuo 8.00 iki 14.00. Nuo pirmadienio keliaus jau nuo 7.00 ryto.
Visko buvo. Pradzioje labai verke, dabar asaru maziau paliekant, bet buna. O kai reikia iseit - tai dar malasi po darzelio teritorija.
Aisku, sunku buvo suvokt, kad valgo jie ten bileka ;) ;) pvz priespieciai duonos rieke su suriu ar saliamiu ir karves pienas (paprasiau, kad sunui duotu tik duona su sviestu, be saliamio. ;) ). Bet siaip - didesne problema man, o ne vaikui. Man daugiau sirdi skauda. O jis - randa veiklos, jam idomu ir t.t. Tiesa, kai ateinu pasiimt jo - i asareles 5 min, mp ir vel bando eit i grupe...
O kaip jums? Eina Patricija i darziuka?
Mazutaite parašė:
Sveikos, aš tikriausiai jau kaip ir atjunkiau, jau savaite gal visai be maitinimo gyvenam, tai tikiuos ne per greit...
Oho! Mes tai dar abu pilnu tempu kaifuojam
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
Planuok…