Ieva Pieva parašė:
Aciu uz ideja🤗 pirma karta girdziu apie toki![]()
https://www.vynoklubas.lt/ aš konsultavausi su čia dirbančiais žmonėmis kai rinkau vyną dovanu, pristatė į namus sekančią dieną
Ieva Pieva parašė:
Aciu uz ideja🤗 pirma karta girdziu apie toki![]()
https://www.vynoklubas.lt/ aš konsultavausi su čia dirbančiais žmonėmis kai rinkau vyną dovanu, pristatė į namus sekančią dieną
Pirmąkart_mama parašė:
Oi, mūsų tikrai nebuvo didelė. Tik patys artimiausi. O žaidimų erdvės nuoma - dovana nuo krikšto tėvelių. Aišku, daug susitaupė, nes nereikėjo mokėti už vietą. O to…
Tai mes tokią irgi planuose turim😁 aš irgi tokių didelių nenoriu
Pirmąkart_mama parašė:
Tiesa, sveikinimai santuokos proga!
Labai dėkoju!❤️☺️
Augustės mama parašė:
Mano dydziu liko kaip ir po gimdymo D. Bet putlumo nebera🙄 maitinau 2 men.
Mano tik B, bet dievulėliau, nutysę tokie mažutėliai ir dar saulutės spinduliukai likę aplink spenelius🤦♀️🤣
mergkarolina parašė:
Mano tik B, bet dievulėliau, nutysę tokie mažutėliai ir dar saulutės spinduliukai likę aplink spenelius🤦♀️🤣
Tikiu . Sugadina isvaizda bet ka padarysi. O kitos po kelis vaikus turi.. neisivaizduoju kas butu po antro. Jei po 1nieko gero neliko.... Strijos, krutine pasmukus, pilvas nebera toks dailus...🙄🙄
femme parašė:
Kokia plona balta kojyte 😍 musu priesingybe 😀🤦🏻♀️ Gali but ir uodo, ir museles kokios, kas ten zino🤷♀️ Bet uodo turbut labiausiai tiketina, nes ju dabar labai dau…
Nestoros tos kojytes pas mus 9. 200 sveriam
Po nakties pastebejau ryte, su bepantenu pora kart patepiau kaip ir nieko ..lyg ir praeina🙂 mush odyte aplamai lb jautri biski kas ir matosi is karto .. raudona...ar dar kas...
Augustės mama parašė:
Tikiu . Sugadina isvaizda bet ka padarysi. O kitos po kelis vaikus turi.. neisivaizduoju kas butu po antro. Jei po 1nieko gero neliko.... Strijos, krutine pasmuk…
Tai va va, tik pasiguost galima...ir kaip kažkur rašė "tai turi savo istoriją".☺️
Pirmąkart_mama parašė:
Ačiū 🤍
Tikrai pasaka🥰
Delfiukė parašė:
Tikrai pasaka🥰
🤍🤍🤍🤍🤍 Ačiū Jums
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai