Catallea parašė:
Oo taip, jau greit finišo tiesioji...![]()
![]()
Kaip smagu, gražaus likusio laukimo❤️
Catallea parašė:
Oo taip, jau greit finišo tiesioji...![]()
![]()
Kaip smagu, gražaus likusio laukimo❤️
Rigi parašė:
Ir aš laukiu kada mano plaukai galės ilsėtis... siaubas vien mano plaukai visur atrodo, tai džiaugiuosiu, kad dar neplika. Ateina padaro mylu mylu ir tada pradeda p…
Pas mus tas pats, mylu mylu ir tada kimba i plaukus tai nebezinau kaip reaguo5 nes i diena taip 3-6 kartus daro..
MLiepsna parašė:
Mamos,kada reik sunerimt? Vakar gavome meningokoko 3ji skiepuka,ant veiduko du spuogeliai, stiklines testo metu jie neisnyksta, suprantu,kad gali but po skiepuko re…
Gydytoja sake kad meningikoko berimas prasideda nuo kojų.
Rigi parašė:
Ar jau moka mažieji gerti iš normalaus puodelio?![]()
Uoj, jau turbūt pusmetį tik iš jo ir geria 🙂 Pasitaiko ir iš butelio, jei užmirštam gertuvę pasiimti į lauką 😁 Žodžiu, problemos nėra tikrai 😊
Kotrinkag parašė:
Gydytoja sake kad meningikoko berimas prasideda nuo kojų.
Supratau
tas vienas spuodas didelis ir laikosi ant veido 🤔reik gal kazkuo patept,kad nyktu 🤔
Rigi parašė:
Ar jau moka mažieji gerti iš normalaus puodelio?![]()
Duodam atsigert is puodelio,bet,kai patys laikom,paciam neleidziam,nes tik apsipila nuo galvos iki koju 🤣pats is gertu es geria
Ingka parašė:
Moka iš puodelio gerti, vienu metu iš jo tik ir gėrė. Poto vėl gertuve pripažino. Tiesiog vienu metu pradėjo gerdamas iš gertuves irgi pilna burna prisiurbia ir per…
Maniskis irgi tuoj sita bajeriuka ismoks 🤣🤣🤣kolkas nesupranta,kad galima ir nepaapringt,o tiesiog pilt per barzd,bet jau matau,kad jam ten kazkas sukasi galvoje kaip cia pasilinksminus su tuo vandeniu 🤣🤣🤣 tiesiog matau tios velniukus akyse 🤣
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai