2021.02.03 12:36 (prieš 5 m.)
Kanele parašė:
Mes irgi užmetę seilinį kad mažiau šviestų 😁
O ką jūsų vaikai daro valgydami? Maniškė čiupineja man rankas, pirštus, braukia ra…
Maniškė labai neramiai valgo dienos metu. Turim ploną paklodėlę, į kirią suvynioju valgymo metu
Nusiramina ir pavalgo normaliai. Net jei iškiša rankytes, jas šiek tiek prilaiko ta paklodėlė ir taip nesimuisto, nekiša pirštų į burną ir t.t. Naktį tai ramiai pažinda kiek nori ir toliau miega. Miegam kartu, kai kiečiau įminga perkeliu į lovytę. Bet joj ilgai neišmiega. Nori artumo, nori susirast papą patiūtint.. o soskės ir buteliuko neima. Čia šiokia tokia bėda, kai reikia pamaitint vyrui... Pvz.turėjau praeiti med.komisiją, tai teko palikt pusdieniui. Su švirkštu šiek tiek suvalgo, o čiulptukų nemoka žįst ir viskas
Kisulita parašė:
Mamos, kaip reikalai su plaukais, taisosi plaukų slinkimas? 🙂 Man tai atrodo, kad tuoj nupliksiu, nerealūs kiekiai krenta...
Pagrandukė mano trečias vaikas, tai po dičkių gimimo plaukai labai slinko, o šį kartą visiškai ne. Beveik kad atvirkščiai - storėja ir gerai auga, senai tokios storos kasos nesu turėjus. Pas mažylę taip pat plaukai auga kosminiu greičiu. Tai šiek tiek neįprasta. Gal kai nustosiu maitint ims slinkt...