Skaistė3 parašė:
Na man jau neramu, nieko nejaučiu...![]()
Nusiraminkit,juk judesiukus galit pradet jaust tik 20 o gal net 22 savaitele,taip kad teks lukteleti
Skaistė3 parašė:
Na man jau neramu, nieko nejaučiu...![]()
Nusiraminkit,juk judesiukus galit pradet jaust tik 20 o gal net 22 savaitele,taip kad teks lukteleti
Nestukės, kas dėl slogos gydymo. Nusipirkit inchaliatorius, jie brangūs, bet gali būt kad prireiks ir vaikuciam gydyt ;) mūsų šeimoje pats geriausias gelbėtojas nuo slogos jūros vanduo+inchaliatorius, nuo kosulio šilta grikiu pagalvėlė + inchaliatorius. Inchaliuojam paprasta mineralini vandeni 😊 pas mus jis atsirado kai dukrytei buvo 9 mėnesiukai, labai smarkiai kosėjo, nuvežėm pas gydytoja, iškart antibijotiku prirasė, klausiu o be antibijotiku niekaip? Sako tada inchaliatorius. Nusipirkom ir nuo to laiko, kad tik neprisisnekėt, bet namuose jokiu vaistuku neturim (tik nuo temperaturos), vos kas inchaliuojamės ir labai greit praeina viskas 🤗 sėkmės gydant slogas ;)
neziniuke123 parašė:
Nestukės, kas dėl slogos gydymo. Nusipirkit inchaliatorius, jie brangūs, bet gali būt kad prireiks ir vaikuciam gydyt ;) mūsų šeimoje pats geriausias gelbėtojas nuo…
Siaip kiek zinau sloga inhaliatorium negydoma, tik kosulys 😀
zirniszalias parašė:
O jums jau matosi ta Linea nigra🤔 keista, dabar pastebėjau, kad nėr dar. Su pirmais dviem labai ryškiai turėjau, tik nepamenu kada atsirado. Bet man rodos pačioj pr…
Siandien ryte as ja pastebejau. Su pirmaja nebuvo, net nezinau kodel
Nors prisipazinsiu, dziaugiausi, nes man ta Linea Negra nelabai grazu
Tai va su antru nestumu gavau 😂
Nepasimetusi parašė:
Siaip kiek zinau sloga inhaliatorium negydoma, tik kosulys 😀
Gydoma, negydoma, mum gelbeja ;)
Solita parašė:
Nejauciu ir aš , su pirmu tik apie 20 sav pasijuto.
Solita,sveikinimai su antruoju ;)
Man lūpų kampučiai irgi skilinėja,neužsigydau niekaip.
Solita parašė:
Nejauciu ir aš , su pirmu tik apie 20 sav pasijuto.
Na nors ne viena tokia🙈🙂
Melisss parašė:
Siandien ryte as ja pastebejau. Su pirmaja nebuvo, net nezinau kodelNors prisipazinsiu, dziaugiausi, nes man ta Linea Negra nelabai grazu
Tai va su …
Man irgi nelabai ta linija😁 as net nezinojau, kad tokiu atsiranda, atsikeliu viena diena ziuriu kas cia dabar tokia linija, googlinau kas tai yra ziuret 😁 man ne tik ta linija atsirado, bet ir pilvas pukuotas, plauku priaugo 🤷♀️🤷♀️😁 keisti tie hormonai 🤷♀️😁
Maja8686 parašė:
Man irgi nelabai ta linija😁 as net nezinojau, kad tokiu atsiranda, atsikeliu viena diena ziuriu kas cia dabar tokia linija, googlinau kas tai yra ziuret 😁 man ne ti…
Prajuokinot 😄🙏🏻 Aš vyrui irgi sakau beždžionėju...nes taip pat visa pūkuota daraus🤭😅
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai