Agne Agne parašė:
O kaip po megztu kombiu aprengiat ? Viena sluoksnį ar du ?
Aga, man ir alchemija kaip cia juos rengti prie tokiu oru 😂 Nei silta nei salta dar, tai kelnytes borziukas, megztukas ir striukytes kol kas 🙈
Agne Agne parašė:
Aga, man ir alchemija kaip cia juos rengti prie tokiu oru 😂 Nei silta nei salta dar, tai kelnytes borziukas, megztukas ir striukytes kol kas 🙈
Mes jei einam su vezimu tai dedu bodziuka sliauztus ir striukyte. O jei vaziuojam su masina ir zinau kad vaikas bus kedutej tai dedu tik storesni megztini.bet as turiu ant kedutes toki nusipirkus man pasakiska ir labai gerai pasiteisinusi daikta - 
L.A. parašė:
Mes irgi jau sportinuke, lopsyje nebeguli.
O geras!! Desiu ir aš manau į sportinuka, nes man jau kosmosas namie nuo gegužės sėdėt 🥴🤣🤣 patinka vaikui sportinuke? Būna?
Vabaliukas. parašė:
O geras!! Desiu ir aš manau į sportinuka, nes man jau kosmosas namie nuo gegužės sėdėt 🥴🤣🤣 patinka vaikui sportinuke? Būna?![]()
Buna, patenkintas nes viska mato. Pas mane bugaboo, tai as gulimoj padetyje vezu
L.A. parašė:
Buna, patenkintas nes viska mato. Pas mane bugaboo, tai as gulimoj padetyje vezu
Pas mane ir bugaboo. Šiandien į namus atsinešiau vežimą, gulimoj padėty neguli🤣🤣🤣🥴
Vabaliukas. parašė:
Pas mane ir bugaboo. Šiandien į namus atsinešiau vežimą, gulimoj padėty neguli🤣🤣🤣🥴
Ak sit kaip😂 tai jusu ponas kudikis mandresnis uz maniski net😂😂😂
L.A. parašė:
Ak sit kaip😂 tai jusu ponas kudikis mandresnis uz maniski net😂😂😂
Su tokiais mandrumais mama iš proto išeit baigia 🤯🤷♀️🤣
Vabaliukas. parašė:
Maniskis irgi nei gulėjo, nei guli lopsy 😖😭laukiu kada į sportinuka galėsiu dėt. Koks jūsų vezimukas?
Oyster Zero pirkom. Jis erdvus, bet lengvas ir sonai gerai dengia nuo vejo, kai guli, tai giliai taip gaunasi
Agne Agne parašė:
Bodis ilgom rankovem ir aptemptos kelnytes. Kojines plonos + frotines ant virsaus. Plius pleduku uzkloju vezime
vavava parašė:
Jau sportinuke? Oho kokie ankstyvi..
Cia is bedos teko, nes nu visai lopsy neguli, sportinuke mato ne dangu ar mane, tai bent pusvalandi pasedi ir net iki valandos pamiega kartais. Tik uzmiega ant ranku, kol nesu jei verkti vezime ima, tada paguldau ir miega.
Vabaliukas. parašė:
Pas jus gulima padetis netiesi tam Bugaboo? Gaunasi panasiai kaip autokedutej, kai uzpakalis zemiau?
adriatics parašė:
Oyster Zero pirkom. Jis erdvus, bet lengvas ir sonai gerai dengia nuo vejo, kai guli, tai giliai taip gaunasi
Jo kaip kėdutėj, kaip gultuke,uzpakaliukas žemiau
Vabaliukas. parašė:
Jo kaip kėdutėj, kaip gultuke,uzpakaliukas žemiau![]()
O kedutej ir gultuke megsta but? Nes mano kedutej nebuna, rekia, gultuke trumpai, tai su tiesia gulima sportinuka emem
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai