anonimee parašė:
aš tai žadu neskiepyt juo, jis man atrodo kazkas baisaus.. turiu artimųjų tarpe kad po skiepo išsaukė autizmą, aišku atsiras dabar ekspertų kad taip negali būti. 😁…
Palinkėsiu nesusidurt su pačia liga.
anonimee parašė:
aš tai žadu neskiepyt juo, jis man atrodo kazkas baisaus.. turiu artimųjų tarpe kad po skiepo išsaukė autizmą, aišku atsiras dabar ekspertų kad taip negali būti. 😁…
Palinkėsiu nesusidurt su pačia liga.
sirsulyte parašė:
Palinkėsiu nesusidurt su pačia liga.![]()
turejot omeny su pačiom ligom nes ten nuo trijų ligų skiepijama.
jeigu butų atskiri skiepai tai dar gal ir pagalvočiau bet čia kai visi trys į viena sudėta tai nekažka atrodo
spinsa parašė:
mes lyg ir skiepijomės jau šia vakcina, lyg bus antras po trijų mėnesių - labai bijojau, bet nebuvo dėl ko. absoliučiai jokių šalutinių veiksnių. net jokio dirglumo…
2 MMR skiepas 6 metu bus. Dabar pusantru metu kitoks yra.
lijanciux parašė:
2 MMR skiepas 6 metu bus. Dabar pusantru metu kitoks yra.
matyt ne apie tą kalbėjau
lijanciux parašė:
Sveikos! Gal yra kas jau gavote 15 menesio MMR skiepa? Kokie buvo salutiniai poveikiai? O gal isvis nebuvo?🙂
Na va mes ką tik gavome. Pirma naktis, kaip ir nieko blogo. Tik gydytoja įspėjo kad po 7-10 dienų gali truputį paberti. Tik neišsigąsti. Matysim, kaip čia bus.
anonimee parašė:
kokias dantų pastas naudojat savo metinukam? maniškė nenori valytis dantų su tuo ant piršto kur užmaunamas šepetelis😬 sakau gal su dantų pasta norės valytis 😁…
Mes nuo 8men kazkur valom su normaliu dantu sepetuku, naudojam k-mom pasta be fluoro. Tai valom visad su sypsena. Seip meginom ir kake make taip pat tiko
ugniesmergaite parašė:
Mes nuo 8men kazkur valom su normaliu dantu sepetuku, naudojam k-mom pasta be fluoro. Tai valom visad su sypsena. Seip meginom ir kake make taip pat tiko
mes irgi iš pradžių su šypsena, bet su laiku pradėjo nepatikt 😁
13 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai