Krisias parašė:
Eis nuo rugsėjo, bus 1m7men. Viskas bus gerai, nori ji su vaikais būti, tai tikiuosi patiks 🙂
Mes irgi jau pridavėme dokumentus. Aš irgi tikiuosi, kad patiks ir viskas gerai bus :))
Krisias parašė:
Eis nuo rugsėjo, bus 1m7men. Viskas bus gerai, nori ji su vaikais būti, tai tikiuosi patiks 🙂
Mes irgi jau pridavėme dokumentus. Aš irgi tikiuosi, kad patiks ir viskas gerai bus :))
Priklauso nuo pačio vaiko kaip bus su tuo darželiu. Aš labai norėčiau jau šiemet leisti į daržiuką, bet vaiko toks prisirisimas prie manęs, kad baisu. Nėra ko norėti, kai nuo gimimo atskirai susumavus buvom tik 12 val, nu tokia situacija ir viskas. Tikiuosi iki kitų metų pagerės.
Izabelė201 parašė:
Sveiki. Kas planuojate rugsėjį vesti mažylius į darželį? Mums bus rugsėjį 1.8 tai pergyvenu, kad nėra dar 2 metukų. Kaip seksis adaptacija ir aišku neišvengiamai l…
Mūsų eilė ir atėjo, bet kad neprarasti vietos, parašiau sutartį nuo gruodžio mėnesio. Ant pačių ligų bumo 🥴 Bet ar sausis ar gruodis, jau jokio skirtumo. Bandysim pratintis 🙂
Užpuolė mažiuką brudas stomatitas. 😭 Siaubas kažkoks, pradžioj atsirado ant liežuviuko toks lyg spuogiukas, tada jau kelios pūslytės, ant lūpos pūslytė. Temperatūrą tik nusimušam, žiūrėk jau vėl sukyla... Tepam daktarinu, kamistad dar prieš kiekvieną valgymą skausmui apmažinti, maistą vėsesnį. Mamos kurių vaikiukai turėjo tą '' gėrį'', per kiek laiko pagerėjo? Jau pergyvenu, kad 22d. atostogų turim išskristi, kad tik pagerėtų.
mummy_ parašė:
Užpuolė mažiuką brudas stomatitas. 😭 Siaubas kažkoks, pradžioj atsirado ant liežuviuko toks lyg spuogiukas, tada jau kelios pūslytės, ant lūpos pūslytė. Temperatūrą…
Sveiki,
Mes turejom tai temperatura gal iki 3 paru laikesi, o paskui dar burnytej matesi puslyciu. Iki 22 dienos tikrai pasveiksit🙂👌 pirmos dienos sunkiausios..
mummy_ parašė:
Užpuolė mažiuką brudas stomatitas. 😭 Siaubas kažkoks, pradžioj atsirado ant liežuviuko toks lyg spuogiukas, tada jau kelios pūslytės, ant lūpos pūslytė. Temperatūrą…
Mano vaikui buvo, ryt nufotkinsiu vaistus kokius mums skyrė. Maniškiui tai per atostogas buvo Tenerifėj, tai aš kai pamačiau spuogiuką ant liežuvio, iškart kreipiaus į gydytoją. Maniškiui tempė buvo pusantros paros, gerėm daug skysčių, ypatingai arbatų ir daug žindžiau, nes daug nevalgė. Kai pas gydytoją nuėjom, pamatė, kad visa gerklė pūliniais apėjus, tai jam vargšui skaudėjo ir nk nevalgė. Žinau, kad kamistad galima irgi naudoti eant stomatitui. Pamenu, kad probiotikų išrašė gerti. Tai ryt parodysiu, kokius naudojom vaistus. Kažkur per savaitę labai pagerėjo, nors sako, kad per 14 dienų pagerėjimas būna.
lijanciux parašė:
Noriu pasidomėti kokias vasarai basutes renkat vaikams? Ar atviras, ar uždaras kad pirštuku nenusibalnotu? 🙂
As tik uz uzdaras tokiems maziems ir einant kliuna, neziuri ir ant paspirtuko ar dvitaruko sedint buna pavelka kojas. As pirkau biomecanics
mummy_ parašė:
Nuo kairės į dešinę: 1-tai pūlinukam gydyti, uždengia apsaugine plėvele, kad nedrąskyti jų. 2-nuo skausmo, 3-probiotikai. Tai linkiu kreiptis į gydytoją, kad tinkamus vaistus išrašytų.