Klarel parašė:
Sveikos mamos!
Mums nutiko pirmas BUM..
Jei net nera paraudimo ant kokios dalies nukrito tai bukit rami plius lovos nebuna labai aukstos, o ir vaiku, kurie nebutu nukrite manau nera. dar kai gydytojai apziurejo tai isvis buciau rami.
Klarel parašė:
Sveikos mamos!
Mums nutiko pirmas BUM..
Jei net nera paraudimo ant kokios dalies nukrito tai bukit rami plius lovos nebuna labai aukstos, o ir vaiku, kurie nebutu nukrite manau nera. dar kai gydytojai apziurejo tai isvis buciau rami.
Klarel parašė:
Sveikos mamos!
Mums nutiko pirmas BUM..
O man idomu pasidare ar greit paramedikai atvaziavo ar ilgokai palaukt reikejo tokiu atveju? Idomu kokiu skubunu sureaguoja, aisku turbut miestas miestui nelygu 🙈
Klarel parašė:
Sveikos mamos!
Mums nutiko pirmas BUM..
Tikriausiai kad viskas gerai, vyro sesers mergyte sake 2 men buvo iskritus iš lovos ir nekarta bet viskas okey, maniškiui eina 7 men bet tfu tfu tfu nei karto neiškrito kažkaip sudedu pagalves aplink kad nebandytu šliaužti link kritimo, saves nekaltinkit visiems pasitaiko svarbiausia laimingai baigesi 🙂
gvakamole parašė:
O man idomu pasidare ar greit paramedikai atvaziavo ar ilgokai palaukt reikejo tokiu atveju? Idomu kokiu skubunu sureaguoja, aisku turbut miestas miestui nelygu 🙈…
Atvažiavo per 7-10min
inetaaa parašė:
Sveikos kaip sekasi su primaitinimu nes mums tai nelabai kaip...😕
Mums tai gerai, viska valgo, pats ziojasi... bet sunkiau sugalvoti ka duoti, ka gaminti, kas jau galima ragaut, ko dar ne... su vaisiais prasciau. valgom koses 1k dienoje pries pietu miega. Dbr bandau 2 k duot, valgo, bet pastebejau, kad lb daug tuomet atpylineja ar sustoja skrandukas.. matyt dar per daug 2k.
egggliux parašė:
Mums tai gerai, viska valgo, pats ziojasi... bet sunkiau sugalvoti ka duoti, ka gaminti, kas jau galima ragaut, ko dar ne... su vaisiais prasciau. valgom koses 1k d…
Aš tai vadovaujuosi knyga dėl primaitinimo, tai didelė pagalba, nes taip tikrai sunku sugalvoti. Aišku dar ir su gydytoja pasitariu.
inetaaa parašė:
Sveikos kaip sekasi su primaitinimu nes mums tai nelabai kaip...😕
Pas mus irgi liūdnoka situacija.. Aš su pavydu žiūriu kaip kitų vaikučiai noriai žiojasi, ragauja. Kiti jau vos ne po 2 valgymus valgo būdami 8 mėnesių.
O va manoji visai nieko. Galvojau tik ta pradžia tokia sunkesnė, kol nepažįstamos tekstūros ir skoniai, bet taip tęsiasi ir toliau. Jei vieną kartą kažkas atrodytų tiko ir kažkiek paragavo, tai sekančią dieną jau nebe. Prarandu viltį. Atrodo darai, stengies, bet žinai, kad išmesi į šiukšlinę.
Galvoju gal reikia bandyt duot gabaliukais? Ar maitinat kas taip? Kaip sekasi?
Manoji dantukų dar neturi, bet kai pvz duodu kokį agurką "pagriaužt" tai atrodo net akys nušvinta, nes tas vienintelis turbūt ir tetinka
HeyYou parašė:
Pas mus irgi liūdnoka situacija.. Aš su pavydu žiūriu kaip kitų vaikučiai noriai žiojasi, ragauja. Kiti jau vos ne po 2 valgymus valgo būdami 8 mėnesių.O va man…
Sveiki, Jūs ne viena! Mums irgi jau 8 mėnesiai, o valgom tik vaisių tyreles tik pirktines 🙈 + "cielus" obuolius, nektarinus, braškės, avietes ir šilauogės, žodžiu vien vaisiai, aleliuja, kad bent neberia 🙈 Košės išbandytos visos ir įmaišiau savo pienuko, keletas mėsyčių irgi nepatiko. Bandyti or makaronai - irgi ne (pagal knygą amžiaus grupei bandau). Įvairiom tekstūrom, smulkumu. Susiduriu su tokiu pat pavydu kaip Jūs 🤣
Tai jau pradžioje kai nieko nevalgė susitaikiau ir tiesiog pabandau naujoves keletą kartų ir jeigu jų nevalgo - toliau pavydžiai žiūriu į valgančius 🤣🤣🤣
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai