Rigi parašė:
Sveikinimai prisijungus! Panašaus amžiaus vaikai mūsų. Ar leisite į darželį pirmąją?
Taip nuo Rugsėjo 🥰
Rigi parašė:
Sveikinimai prisijungus! Panašaus amžiaus vaikai mūsų. Ar leisite į darželį pirmąją?
Taip nuo Rugsėjo 🥰
Karoljka17 parašė:
Taip nuo Rugsėjo 🥰
Jau gavote darželį? Mes dar nežinome ir abejoju dėl leidimo. Neša gi mažiukai labai ligas
Mi.Mi parašė:
O, kaip įdomiai, man va užsakė tą geriamą. Bet daugeliui iš aplinkos neštukių darė viduryje nestumo, tai gal nieko tokio, kad nepasidarysiu dabar![]()
Darykitės visus tyrimus, jei prašo gliukozės tyrimo, galimai įtaria nėščiųjų diabetą ir nori atmest versiją..
Rigi parašė:
Jau gavote darželį? Mes dar nežinome ir abejoju dėl leidimo. Neša gi mažiukai labai ligas
Taip gavome
pavasarisbun parašė:
Merginos,o tas genetinis tyrimas yra privalomas? Mano ginekologe ant lapelio surase datas, tai termino, ir genetinio tyrimo🙄
Ne
pavasarisbun parašė:
Merginos,o tas genetinis tyrimas yra privalomas? Mano ginekologe ant lapelio surase datas, tai termino, ir genetinio tyrimo🙄
Genetinis tyrimas privalomas labiau kaip ir nuo +35 metų tik😊bet ir tai nežinau tiksliai ar privalomas ar rekomenduojamas.o sprando raukšle dėl sindromų visoms matuoja,kai būna +12 savaičių.
jurateeee parašė:
Genetinis tyrimas privalomas labiau kaip ir nuo +35 metų tik😊bet ir tai nežinau tiksliai ar privalomas ar rekomenduojamas.o sprando raukšle dėl sindromų visoms matu…
Ačiū
nes gavau štai tokį lapelį ir nežinau genetikos, kodėl reikia 🤣

pavasarisbun parašė:
Ačiūnes gavau štai tokį lapelį ir nežinau genetikos, kodėl reikia 🤣
Tai čia ir bus manau tas,kad vaiko sprando raukšle matuos ir tiek😊👍o jei matys kokių pakitimų,tai tada siūstų gal kažkur kitur pasitikrinti ir siūlytų daryti NIPT tyrimą,kuris nustato genetines ligas ir panašiai.
pavasarisbun parašė:
Man genetinis pagal amžių nepriklauso, bet darysiu, nes turėjom du nesėkmingus nėštumus. Kažkaip ramu bus padarius. Tik dabar sprendžiu ar lietuvoj daryt ar iki daugpilio važiuot. Nes kaina dvigubai skiriasi.
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai