nejuly parašė:
Tai kiek vaiku pas Jus? Man sumos nesueina kazkaip. Arba turit klaidinga info. Jei idomu, galit pm parasyt
Parašiau jums žinute 🙂
nejuly parašė:
Tai kiek vaiku pas Jus? Man sumos nesueina kazkaip. Arba turit klaidinga info. Jei idomu, galit pm parasyt
Parašiau jums žinute 🙂
Mila- parašė:
Sveikos mamytės ir tėveliai. Aš tokiu klausimėliu, kaip miega jūsų mažyliai? Nes mes nuo pat pirmųjų dienų iki dabar (3,5mėn) neišmiegame valandų "normos", pradžioj…
Gal pirmas 2-3 savaites ir miegojo daugiau, o taip taip jokių normų neišmiega. Buvo 14 val, dabar jau 12 darosi... Migdai ar nemigdai - tas pats.
Mes 2 dydi tebenaudojam, virs 7kg bachuriukas.
Pabandykit bet kokias pigiausias sauskelnes, maximos ar lidlo. Kaip kazkuri mama minejo. Vyras su savo dukra vargo siaubingai, niekas netiko, uzpakalis vos ne iki zaizdu ir tada uzdejo optima linija. Ir viskas, kaip ranka nueme. Cia su tais sikniukais nesuprasi. Arba galit megint atveztines is uk ar no, labai kokybe stipriai skirias nuo lenkijoj pagamintu. Net moteriski iklotai skirias.
saytee parašė:
Sveikos mamos. Kokias sauskelnes naudojat jautresnių užpakaliukų vaikams?![]()
Bandėm huggies elite soft netiko..Tada pradėjom naudoti libero ekologiškas..netiko. Galiausiai naudojam pampers premium protection, bet perkam ne parduotuvėj, o per platintojus
Mila- parašė:
Sveikos mamytės ir tėveliai. Aš tokiu klausimėliu, kaip miega jūsų mažyliai? Nes mes nuo pat pirmųjų dienų iki dabar (3,5mėn) neišmiegame valandų "normos", pradžioj…
Sveiki. Diena tai surenkam, bet nakti visai ne..neramiai mazylis miega, daznai keliasi tada sunku uzmigti vel. Pavargau.. pavydziu toms, kuriu mazyliai nakti ismiega bent 6 val nepertraukiamai 😆🙈😵💫
Evavava parašė:
Sveiki. Diena tai surenkam, bet nakti visai ne..neramiai mazylis miega, daznai keliasi tada sunku uzmigti vel. Pavargau.. pavydziu toms, kuriu mazyliai nakti ismie…
Tai gal kaip tik per daug miego diena gaunasi? 😉
Polarbear parašė:
Tai gal kaip tik per daug miego diena gaunasi? 😉
Galbut, as jau irgi apie tai galvojau. Tai dabar noriu pabandyti trumpesni pietu miega miegoti. Gal po jo nepavargsta iki vakaro.. nzn, ivairius variantus jau galvoju.. o dar tuoj miego regresas, tai jei dar blogiau miegos - isprotesiu 😁
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai