SantaB parašė:
Taip, toks man ir buvo, tik be jokio kraujo priemaišų.
Pas mane dvi savaiyes ejo be jokiu kraujo priemaisu ir dabar pilnai pasisalines bet veiksmas nevyksta 😊 nesinervuokit viksas gerai nebutinai su krauju turi buti
SantaB parašė:
Taip, toks man ir buvo, tik be jokio kraujo priemaišų.
Pas mane dvi savaiyes ejo be jokiu kraujo priemaisu ir dabar pilnai pasisalines bet veiksmas nevyksta 😊 nesinervuokit viksas gerai nebutinai su krauju turi buti
Viktt parašė:
Sveikos, turiu klausima apie KKGN. Kiek zinau ten priimta, kad vaikutis miegotu bendroj lovoj su tevais. Asmeniskai man butu daug ramiau jei vaikutis guletu salia a…
Prieš gimstant antram sūnui, buvau ten atvirų durų dienose ir mus pavedžiojo po palatas, uždaviau tokį pat klausimą. Kreivai pažiūrėjo, bet jei ką sakė turi lovelių ir kūdikiui
Viktt parašė:
Sveikos, turiu klausima apie KKGN. Kiek zinau ten priimta, kad vaikutis miegotu bendroj lovoj su tevais. Asmeniskai man butu daug ramiau jei vaikutis guletu salia a…
bet ten lovos dvigulės, tai tikrai nebaisu, neužspausit
Eveliki parašė:
Sveikos, esu 35 savaičių sergu pienlige visada atsirasdavo vandeningų išskyru, bet šiandien pakilus nuo tualeto man dar jų nubėgo ir per kojas ir kelnaitės gerokai …
Na čia labiau į vandenys panašu🧐
Eveliki parašė:
Sveikos, esu 35 savaičių sergu pienlige visada atsirasdavo vandeningų išskyru, bet šiandien pakilus nuo tualeto man dar jų nubėgo ir per kojas ir kelnaitės gerokai …
Bet gali būti ir šlapimas,
Eveliki parašė:
Nežinau ką daryti vykti į ligoninę ar laukti dar prasidedančių sąremių
nuvažiuokit pasitikrint tiesiog, ar vandenys, ar išskyros jums
Eveliki parašė:
Nežinau ką daryti vykti į ligoninę ar laukti dar prasidedančių sąremių
Aš namie ramiai palaukčiau sarėmių. Net jei ir vandenys pratekėjo o saremių nėra..dar turite laiko.
20 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai