Bumse parašė:
Kur geriausia gimdyti Kauno klinikinėje ligoninėje ar Kauno klinikose? 🤔
Čia turbūt kiekvienos pasirinkimas. Kadangi anksčiau gimdžiau klinikose tai ir dabar čia važiavau. Dar galima ir į Mažylį važiuoti, daug kam patinka.
Bumse parašė:
Kur geriausia gimdyti Kauno klinikinėje ligoninėje ar Kauno klinikose? 🤔
Čia turbūt kiekvienos pasirinkimas. Kadangi anksčiau gimdžiau klinikose tai ir dabar čia važiavau. Dar galima ir į Mažylį važiuoti, daug kam patinka.
simute_j parašė:
Mano drauge abu kartus mazylyje gimde. Kita pazystama abu kartus krikscioniskuose. Trecia 2 kartus klinikose. Dar viena pazistama 2oj ligoninej (pas ja buvo per mazai vandenu ir didelis vaikas tai kaip patologija).
Bumse parašė:
Šiandien buvau nuvykus pas ginekologę, atliko tyrimus. Ultragarsu apžiūrėjo vaikutį. Kai buvo 18 mėnesių, tvirtino, kad tai mergaitė. O šiandien sako berniukas🤭😁🙂…
ar spėjot prisipirkti rausvų rūbelių? 😃
inga273 parašė:
Aš su ilgesne ifv istorija. Negimdinis nėštumas, po to operacijos ir po 7 metų su ifv viena mergaitė, po to nesivystantis ir dabar sūnaus laukiuosi. Bet atgal žiūri…
As Fet turejus, persileidima.. kazkaip savaime dabar susistimuliavo😁
bkch22 parašė:
ar spėjot prisipirkti rausvų rūbelių? 😃
Ačiū dievui ne 😁😁😁
Prisiduodu, nes nesimiega
Vakar paryciais nubegus vandenims neskubedama, 9 val (nes nebuvo skausmu), nuvaziavau i klinikas. Pasitikrinom, 2,5 geriausiu atveju. Pagulde i gimdykla. Skausmų jokių, laukėm (12 jau sako gal leidziam oksitocina, paprasiau dar palaukt, jei saugu, sako galima, zinoma). 13 val prasidejo saremiai, bet pakenciami, kaklelis nelabai norejo vertis, 16 val buvo tik 4 cm, pradejo leisti oksitocina..saremius dar galiu kentet, bet jau tokie uch, galvoju kada cia man to epiduro prasyt, kol sulaukiu gydytojos apziuros, 17:30 pasako, kad per velu epidurui jau, nes virs 7 cm. Bet pasiulo linksmuju duju, imu ka tik duoda
Nesitikejau kazkokio efekto, bet dujos buvo issigelbejimas nuo tokio astraus skausmo, svarbu giliai giliai ikvept
Dar kokia valanda su tom dujom per saremius ir atsiranda kazkoks jau nevalingas noras stumt. Duju nenorejau atiduot
Bet sako, ne ne, tau jau ju nereik sitoj fazej, ateme
Ir tikrai, per stumima jau nera tokio skausmo (buvau ta pamirsus), tai per trecia stumima ir islindo vyrutis, 3660; 55 cm. Mano pirmasis buvo
4.215, tai su siuo tikrai buvo daug lengviau...
Personalas Kauno klinikose pasitaike labai palaikantis, malonus, akuseres buvo jaunos, gydytoja vyresne, bet irgi nei vieno blogo zodzio negaliu pasakyti. Beje, gavau privacia palata, nepasitvirtino paskui info, kad pripildytos gimdyklos, sake siom dienom kaip tik laisviau.
Didele moterims kaina tureti vaiku, bet viska imanoma istverti!
Linkiu visoms sklandaus ir greito!
Kvėpuot kvėpuot ir kvėpuot!
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai