Gyvas-smelis parašė:
Taip or man viskas nauja po 8metų 🙈😀 jaučiuos kartais kaip pirmakartė 😀😃
Man beveik po 10 m🙈tai irgi daug kas naują, aišku tie pagrindiniai dalykai išlikę visam gyvenimui,bet ir naujų dalykų daug🤭
Gyvas-smelis parašė:
Taip or man viskas nauja po 8metų 🙈😀 jaučiuos kartais kaip pirmakartė 😀😃
Man beveik po 10 m🙈tai irgi daug kas naują, aišku tie pagrindiniai dalykai išlikę visam gyvenimui,bet ir naujų dalykų daug🤭
Faustaa parašė:
beje.. labai pasiilgau pagulėjimo ant pilvo. 🙄🤯 bet dar ilgai turbūt nebs to malonumo.. 🐶
As irgi, ypatingai kai miegodavau pusiau ant pilvo. Kartais net svajoju, kaip noreciau ir kaip patogu butu 🤣🤣🤣
Oooo kaip gerai būtų išvis išsimiegoti... Aš tai durniuoju konkrečiai naktimis. Namie visi nueina miegoti, aš irgi atsigulu, šviesą išjungiu, savo tą bananą apsižergiu ir bandau įsitaisyti... Vyras užmiega, nervina kaip kvėpuoja, paskui užknarkia, paskui verčiasi jau... Aš vis dar nemiegu....tai man suniežti kur nors, tai kojos niekaip nepatogiai, tai koks plaukas atrodo duria...karšta pasidaro.... 😂😂😂🙈 sąnarius maudžia... Na žodžiu finiše atsikeliu, einu atsigerti vandens...tada kur nors ant minkšto kampo kartu su šuniais savo nukrentu kokią 2-3val..ir miegu iki 10... Negirdžiu,kai į darbą vyras keliasi... Dabar pažįstama nuo kieto pilvo sako gerai būtų tau diržą nešioti - prilaikytų ir galėtum judėti kiek esi įpratusi, mažiau temptų.... Bet galvoju vasara, šilta.... Reikia ar nereikia lėkti jo pirkti....
trashkius parašė:
o taip ta pabaigėlė nera tokai lengva ;))) man kazkaip irgi nugara biski nikstelejau kai guliausi pas gydytoja, tai kaip invalide kol atsistoju... ;DD bet lyg rimst…
Man labai duše patinka šiaip su šiltu vandeniuku į pilvelį vandenį pilti, į strėnas, šonus, nugarą... Pasileidžiu vandenį ir stoviu vakarais... Atpalaiduoja....ir dar tas masažinis kamuoliukas su spygliukais gerai taip blauzdas, pėdas, delnus sujudinti, taip galvoju, kad limfą prajudinu, lengviau užmigti būna.... Irgi jaučiuosi kaip koks sausumos banginis.... Bet tiek čia ir beliko... Bus vėl etapas praeitas ir liks tik atminty.... Bet užtai turėsim po savo žmogeliuką dar vieną ♥️
Whitew parašė:
As irgi, ypatingai kai miegodavau pusiau ant pilvo. Kartais net svajoju, kaip noreciau ir kaip patogu butu 🤣🤣🤣
Aš paskutinėm naktim prabundu, kad guliu apsikabinus pagalvę pusiau ant pilvo 🙈 nežinau ir ką daryt, kaip save sukontroliuot 🤪 tada ištinka baimė, kad kas blogo neatsitiktų, nes klinikose sakė kategoriškai jokio miego ant pilvo
Mildavy parašė:
O jums kai pilvas sukietejes, ar jauciate vaiko judesius? Man jau trecia diena kietas pilvas, judesiu maziau jauciu, o kai atleidzia pilva atrodo pasiduoda mazius, …
Jei vaikas jau žemai ar jau visai įsistatęs tai mažiau jaučiasi, bet juda. Aišku jei neramu, tai pasitikrinkit.
Rūta0308 parašė:
Oooo kaip gerai būtų išvis išsimiegoti... Aš tai durniuoju konkrečiai naktimis. Namie visi nueina miegoti, aš irgi atsigulu, šviesą išjungiu, savo tą bananą apsižer…
Man tas diržas visvien tiek nepadeda, kad jausčiausi taip kad darbingai per diena darbuočiausi
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai