Rasa_sunset parašė:
Musu rugpjutinuke taip norejo gimti kad tapo liepinuke gime 2023-07-18 10:08 36 savaiteliu
Sveikinimai didžiausi! 👣
Rasa_sunset parašė:
Musu rugpjutinuke taip norejo gimti kad tapo liepinuke gime 2023-07-18 10:08 36 savaiteliu
Sveikinimai didžiausi! 👣
Rasa_sunset parašė:
Sveikinimai!! 🥰🌹
Rasa_sunset parašė:
Sveikinimai!
kaip sekasi mažylei anksčiau gimus?
Ar vardai jau aiškūs leliuku? ☺️☀️
Mes pirmagimei sugalvojom i pabaiga nestumo kelis variantus. O isrinkome tik jau pries griztant namo
Tad galima sakyti, kad vardo nebuvo iki pat kol gime ir dar po to ne iskart.
O si karta vardas buvo aiskus realiai nuo tada kai suzinojome, kad berniukas
Nuo 11 sav. Ana karta kazkaip ir variantus paslaptyje laikem, o si karta kazkaip nebuvo to noro slepti ir visi seniai jau zino varda
Ji turim galvoj dar nuo to laiko kai pirma karta laukiaus ir galvojom vardus berniukui ir mergytei. Nuomone nepasikeite per tuos 5 metus
Sveikutės, man eina 35 savaitė ir labai tempia pilvą. Priaugau tik 8kg (su pirmąja buvau 22 kg priaugusi), nors valgau ir tikrai nėra, kad dietos kokios laikausi. Pilvukas gražus, bet toks įtemptas. Jau taip kokią savaitę...
Niežti atrodo odą, tepu kremuku.... Kažką ilgiau padirbus reik pagulėti atrodo jį padėti, pailsėti. Kažkaip labai vargina tokia būsena ir nepamenu, su pirmąja taip man atrodo nebuvo... Magnio geriu jau ilgai ir pastoviai... Ar kam nors panašiai buvo/yra?
Rūta0308 parašė:
Sveikutės, man eina 35 savaitė ir labai tempia pilvą. Priaugau tik 8kg (su pirmąja buvau 22 kg priaugusi), nors valgau ir tikrai nėra, kad dietos kokios laikausi. P…
O taip, tenka nuolat padirbėjus prigulti, atrodo tą pilvą tempią žemyn... pagulėjus,atsileidžia, bet vakarop jei nenustoju darbuotis net ima mausti... reikia matyt save pasaugot, daugiau poilsio
Gyvas-smelis parašė:
O taip, tenka nuolat padirbėjus prigulti, atrodo tą pilvą tempią žemyn... pagulėjus,atsileidžia, bet vakarop jei nenustoju darbuotis net ima mausti... reikia matyt …
Ačiū už atsakymą, kažkaip geriau, kad ne man vienai taip 🤗 O tai po 9metų pertraukos atrodo nieko nebeprisimenu kas kaip buvo 🙈.... Dabar juokauju, kad 7 mėn. Buvau tik "biški nėščia", o paskutinius du tai jau "tikrai nėščia" 😁😄 su sunkiu pilvuku...naktiniais "blūdyjimais", nuotaikų bangom ir pasiutusiu voveriuku pilve.
Rūta0308 parašė:
Ačiū už atsakymą, kažkaip geriau, kad ne man vienai taip 🤗 O tai po 9metų pertraukos atrodo nieko nebeprisimenu kas kaip buvo 🙈.... Dabar juokauju, kad 7 mėn. Buvau…
Man paskutinėm dienom irgi toks pats jausmas. Ilgiau pasėdėjus ir atsistojus visi dubens kaulai lyg užakmenėję, ilgiau pavaikščiojus pradeda tempti, norisi pilvą kažkur pasidėt, pasikabint
O vakar labai jautėsi tempimas ir skausmas pilvo viršuje, ties diafragma. Keistas jausmas, pragulinėjau beveik visą dieną... Aišku, nebedaug ir likę man, tai jau į kiekvieną jausmelį reaguoju. Nuo pirmo vaiko irgi gerokai praėjo, tai jaučiuos gana pirmakartiškai visgi
Rūta0308 parašė:
Ačiū už atsakymą, kažkaip geriau, kad ne man vienai taip 🤗 O tai po 9metų pertraukos atrodo nieko nebeprisimenu kas kaip buvo 🙈.... Dabar juokauju, kad 7 mėn. Buvau…
Taip or man viskas nauja po 8metų 🙈😀 jaučiuos kartais kaip pirmakartė 😀😃
o taip ta pabaigėlė nera tokai lengva ;))) man kazkaip irgi nugara biski nikstelejau kai guliausi pas gydytoja, tai kaip invalide kol atsistoju... ;DD bet lyg rimsta kelinta diena jau, as tai kaifuoju einu i baseino mankstas nescioms tai vauuuu.... galeciau kasdien lekt ;)))
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai