Cavy parašė:
Aš trilinka vaikščiojau, nieko nenaudojau, vonia tik su druskom. Bet ir tai dar skauda.
Aciu pasiskaitysiu.nes as turiu bedu su nugara ir vakar va susuko.Kedute auto , durna sunui pabijojau duot nesti ir surakino
Cavy parašė:
Aš trilinka vaikščiojau, nieko nenaudojau, vonia tik su druskom. Bet ir tai dar skauda.
Aciu pasiskaitysiu.nes as turiu bedu su nugara ir vakar va susuko.Kedute auto , durna sunui pabijojau duot nesti ir surakino
Cavy parašė:
Kaip manot reikia kūdikio kartu norint banko sąsk jai atidaryti 🤔 sūnaus reikėjo, bet jam gal 9metai buvo
Turėtų gimimo liudijimo užtekti🙄😊 Bet kas ten zino kokie jų reikalavimai 🙈
Cavy parašė:
Kaip manot reikia kūdikio kartu norint banko sąsk jai atidaryti 🤔 sūnaus reikėjo, bet jam gal 9metai buvo
As atidarinejau 11 metu, reikejo tik gimimo liudijimo
Cavy parašė:
Tao aš maniau, kaddaug maitinu. O pas tave gaunasi per tą pusantros val 3kartus maitini 🙄 aišku sudėjus gaunasi 5,5val 3kartai, bet vistiek daug.
Bet man ji pavalgo per 7min 😄 tai nesijaučia, kad daug ir palyginus su sūnum kuris nebūdavo ant papio tik kai būdavo lauke vežime tai man čia mažai 🙈🙈
Sveikos.
Atrodo, auga antras vaikas be rupesciu, ir vat susimasciau vakar problema 🤷🏻♀️
Turejau GD, reguliuojama dieta, paskutini menesi net leido nebesekti cukraus, dukryte pirma para patikrino, cukrus - normos ribose.
Bet mergyte auga gan didoka (pirka menesi priaugo 1kg, norma), daug slapinasi, daznai valgo, ir man jau kirba mintis, kokia tikimybe tokiam mazam vaikui susirgti diabetu. Ar tos, kurios turejot GD, tikrinsites papildomai vaika? Kas kazkiek laiko?
Cavy parašė:
Nuo 14metu reikia kartu vaiko...Mes jau ejom atidaryt seb maziukei, bet neatidarem.Nes jai noresim investuoti tuos pinigus tai iki 8tukst tik leidzia issimti...Tad nesamone, nes jai noresi vaiko vardu nekilnojama turta pirkti tai ka tu su tuo 8tuks veikti 😄 gaunasi tevai kaupia, bet su tais pinigais nelabai gali ka nuveikti...
Mamytės, kurioms jau susinormalizavo pieno gamyba ar bandėt nutraukti pienuką?
, kiek ištraukiat? 🙈 Penktadienį pirmą kart paliksiu močiutei dukryte ir galvoju nutraukt pienuko, tik nežinau kiek čia joms palikti, kadangi su kelione praeis apie 5 val, gausis du valgymus reikia palikti būtinai😔 dar tuo labiau po mastito pastebejau, kad dešnėje krutinėje daugiau pienuko nei kairėj, kolkas maitinu pati, nebent mažai priiaugsim tai tada jei lieps daktarė po antro mėn pradėsim ir mišinį duot ir neįsivaizduoju kiek tokie mažyčiai žmogučiai suvalgo...
Musė369 parašė:
Mamytės, kurioms jau susinormalizavo pieno gamyba ar bandėt nutraukti pienuką?
, kiek ištraukiat? 🙈 Penktadienį pirmą kart paliksiu močiutei dukryte ir galvoju n…
Kiekvienai individualiai labai tas nusitraukimas :)) turite dar laiko iki penktadienio, tai galite pabandyti iš anksto nusitraukti, pažiūrėti kiek pavyksta nusitraukti ir kartu pažiūrėti kiek ml mažylė suvalgo
tuomet jau penktadieniui žinosite kiek maždaug reikia (ir kiek pavyksta) pritraukti ir palikti
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai