Armaa parašė:
Mes irgi nusprendėm nesimylėti iki 12 sav kol ten viskas taip trapu
Ir mes taip pat nusprendem
Armaa parašė:
Mes irgi nusprendėm nesimylėti iki 12 sav kol ten viskas taip trapu
Ir mes taip pat nusprendem
jurgita7552 parašė:
Sveikutes, ar jums po sueities su vyru dingsta tempimas pilvo apačioi? Nes man dingsta, atrodo kad lengviau pasidaro, jai ne jautri krūtinę jausčiausi lyg nesilaugd…
Nieko tokio nepastebėjau ☺️
Sveikos! Aš ilgai buvau tyli klausytoja, bet galvoju jau reikia išlįsti į eterį
visų pirma ačiū visoms, kad tiek dalinatės, vis turėdama laiko prisėdu paskaitinėti, tikrai labai naudinga
Mano nėštumas pirmas, šiandien 9+2, jaučiuos šiaip palyginus tikrai gerai. Rytais papykina, kartais baigias draugyste su tualetu, kartais tik patampymu. Prieš porą sav darėmės visus tyrimus kraujo, tai sakė rezultatai labai geri. Šiaip aš labai rami, dėl nieko nestresuoju ir nepanikuoju, jaučiuos iš vis nelabai ką žinanti, bet galvoju gal taip ir ramiau 😄
Šiaip viskas labai sklandžiai pavyko, turbūt iš pirmo karto, tai gan netikėta, nes kai pirmas nežinai kaip čia bus ir ko tikėtis 😄 tai tokia mano istorija
P.S. O matytis iš vis nieko nesimato, pilvas atrodo tik dumba, pati esu tikrai liekna, tai įtariu, kad ilgai ir nesimatys😄 visada buvau daug valganti, o dabar sugebu tik pusę tiek suvalgyt ir nebegaliu daugiau
Čia kažkada kažkuri klausėt, ar jau pasisakėm tėvams... Tai man taip šį savaitgalį gavosi, kad teko sužinoti absoliučiai visai giminei 🫣 Mirė mano senelis, reikia važiuoti į šarvojimą, laidotuves - o aš iš lovos nepakylu kelinta diena... Tai teko tėčiui pasakyti, kodėl su vyru būsim tik per laidotuves. Susikaupiau, šiaip ne taip nuvažiavom į tas laidotuves - o ten jau visi žino 😂 Močiutė mane apsikabinus (aišku, visi žino ir apie prieš tai buvusius nesėkmingus pastojimus) verkia, sako, vaikeli, kad tik tau ir vaikučiui bent būtų gerai, būkit sveiki... 🥺
Šiaip su seneliu nebuvom labai artimi, bet verkiau dėl hormonų, dėl prisiminimų (nes ta pati salė, kur mamytę mano vasarą šarvojo) taip, kad net springau ašarom... Bet ir išsijudinau truputį, adrenalinas leido lakstyti, padėti ir neaspsivemti. Teta džiaugėsi, kad bent truputį pavalgiau, sako, bent žandukai paraudo, o tai visai balta atvažiavai... Dar gavau ir į namus skanaus maisto, gal kažkaip pavyks įveikti 😁
Gal ir gerai, kad visi žino, visi laukia, visi linki gražiausių dalykų, rūpinasi - nu privalo būti viskas gerai šį kartelį 🥰
DogLady parašė:
Čia kažkada kažkuri klausėt, ar jau pasisakėm tėvams... Tai man taip šį savaitgalį gavosi, kad teko sužinoti absoliučiai visai giminei 🫣 Mirė mano senelis, reikia v…
Ir bus pamatysit, visoms mums bus nes ir aš po netekties ir dar viena narė yra Evita lyg, visoms mums pasiseks šį kartą, mano širdis jaučia dėl mūsų visų, ir dėl saves esu rami. 🙏❤️ svarbiausia daug pozityvo ir teigiamų veiklų, emocijų.
Armaa parašė:
Ir bus pamatysit, visoms mums bus nes ir aš po netekties ir dar viena narė yra Evita lyg, visoms mums pasiseks šį kartą, mano širdis jaučia dėl mūsų visų, ir dėl sa…
Taip ir aš po dvejų netekčių. Tikiuosi, kad viskas bus gerai mums visoms šįkartą ❤️
Rasa9991 parašė:
Labukas! ir as katik prisijungiau, man rodo geguzes 31![]()
Sveika!! Sveikinu ir tave
Elyz parašė:
Merginos, jūs jau turinčios nėštumo "stažo", sakykite prašau ar nėštumo simptomai tolygiai auga ar gal būna banguojantys? Na tarkim krūtų jautrumas sumažeja ar net …
Labas rytas 🌸
Banguojantys, kaip ir hormonai 😊 tai tikrai normalu vieną dieną labiau, kitą mažiau jausti. 😊
22 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai