snapiena parašė:
Kaip cia taip![]()
Na, mano ginekologė skaičiavo terminą pagal echoskopo rodmenis, o ne mėnesinių ciklą. Tuo tarpu, gimdymo namuose paskaičiavo pagal ciklą 🤷♀️
snapiena parašė:
Kaip cia taip![]()
Na, mano ginekologė skaičiavo terminą pagal echoskopo rodmenis, o ne mėnesinių ciklą. Tuo tarpu, gimdymo namuose paskaičiavo pagal ciklą 🤷♀️
laumės_žirgas parašė:
Tai jums anksciau ir motinystes atostogos prasidejo
Sveikos.🤗 skaitau ir galvoju,kaip nepavydžiu jums,dar laukiančioms savo mažiukų.. atrodo ir pati laukiau,bet nuo pat pradžių gimdymo bijojau labiau,nei likt visą laiką nėščia😃 ir aišku išsipildė tas baisusis scenarijus,dėl ko dabar džiaugiuosi,kad jau praeity. 🫠 nors dabar irgi labai sunku,trūksta miego,per parą miegu gal 3h,daug streso kai verkia nežinia ko,kad rankos visad užimtos ir nieko padaryti per dieną negaliu,to pasekoje ir pieno minimaliai turiu 🫠 bet tikiuosi kuo toliau tuo lengviau bus,susinormalizuos miegai,emocijos,rutina🙃
O jums,dar laukiančioms,linkiu lengvo atėjimo,tik pozityvių emocijų ir sveikų ir stiprių mažylių🫶🫶🫶
Sveikos, po vakarykšciu dangalu atidalinimo, padarytos manksteles isvarem vakare i ligonine. Bet mano istorija kaip treciakartes tai irgi su nuotykiais nes truko ilgai, 😂 man pora kart dingo veikla, zodziu nakti neblogai issimiegojau, bet finale vistiek viskas uzsikure naturaliai, nereikejo jokio epiduro. Kol iki 8cm atsidarinejo, vyrui sakau dar ir pazvengt galiu. O po to jau uzsivede stumimo momentas ir per 11min per 2 stumimus uzgime musu mazyle pasirinkus magiska laika 11.11val 💕💕💕💕
snapiena parašė:
Tai jums anksciau ir motinystes atostogos prasidejo
Taip, motinystės atostogos prasidėjo anksčiau, nes visur sistemose mano ginekologė buvo suvedusi 26 d. terminą.
huana parašė:
Sveikos, po vakarykšciu dangalu atidalinimo, padarytos manksteles isvarem vakare i ligonine. Bet mano istorija kaip treciakartes tai irgi su nuotykiais nes truko il…
Sveikinimai. 🤗 tikiuos ir man taip bus ryt 🙏🤞😅
Roberta0225 parašė:
Sveikos.🤗 skaitau ir galvoju,kaip nepavydžiu jums,dar laukiančioms savo mažiukų.. atrodo ir pati laukiau,bet nuo pat pradžių gimdymo bijojau labiau,nei likt visą la…
Oi tos emocijos ir mane veda į neviltį, esu labai verksminga. Bijau tik, kad pienukas nedinktų 🤦♀️
Roberta0225 parašė:
Sveikos.🤗 skaitau ir galvoju,kaip nepavydžiu jums,dar laukiančioms savo mažiukų.. atrodo ir pati laukiau,bet nuo pat pradžių gimdymo bijojau labiau,nei likt visą la…
Pas mane irgi miego minimaliai, 3-4 h per para. Manoji pavalgo, nusnaudzia kokias 20 min ir pradeda klykti saukti, galvojam kad pilvelio skausmai kankina. Ar gali buti kad vaikui netinka mano pienas?
Mamytes, prisiminkite, kad yra toks dalykas kaip pogimdyvine depresija, kuri gali bet kam pasireiksti, nes yra itakojama hormonu pokyciu - isivaizduokit koks sokas organizmui is nestumo pereiti i ne nestumo busena, net jei gimdymas ir buvo sklandus ar neskausmingas. Tad jei jauciate kad reikia pagalbos butinai kreipkites i artimuosius ar med darbuotojus.
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai