Jollki parašė:
Sveikos😊 Mums buvo 19sav., sveriam 242g😇
Mes jau irgi jauciam judesius, ryte muistosi... na ir vakare labai sokineja 😅 viena syki net pilvas iskilo, spejom su vyru pamatyt
Jollki parašė:
Sveikos😊 Mums buvo 19sav., sveriam 242g😇
Mes jau irgi jauciam judesius, ryte muistosi... na ir vakare labai sokineja 😅 viena syki net pilvas iskilo, spejom su vyru pamatyt
ernesta_vy parašė:
Merginos,kaip jums su miegojimu sekasi? Ar gerai issimiegat? Kiek kartu pabundat naktimis? As jau 4 naktis kaip be normalaus miego. Viena nakti isvis prabudimai kas…
Yra papildas "labanakt" galimas nėštumo ir žindymo metu kiek man sakė. Tai kai visai šikna būna tai šaunu dozę. Šiaip dažnai neprireikia, bet kartais tenka. Karts nuo karto neramių kojų sindromas išlenda tai stengiuosi sąžiningai magnį gert, rečiau tada būna
Futura13 parašė:
Mano draugė kažkada būrė mane su adata ir siūlu iš delno..😁😁😁😁 Tai pagal tą būrimą, šio nėštumo metu turiu turėti mergaitę 🤭 Tad turiu prisipažinti, kad jokios nuoj…
Man genetikė 12sav sakė ant vieno tikrai mergaitė, o šiandien per antrą didįjį echo perinatologė berniuką matė
Suninthesea parašė:
Ar daug dar yra tokių, kurios nežino lyties? Gal turite nuojautą ką nešiojate? 😀
Aš dar nežinau 🤣 jaučiu kažkaip kad bus antra mergaite😅🤣 bet jau gal kitoi savaitei sužinosiu ką nešioju 🤣
klmn parašė:
Labas vakaras, kaip jums su odos jautrumu? Man šiandien labai įdomiai manikiūre, su freza nuiminėjo laką ir tos dulkelės krito ant plaštakų ir iškart atsirado peršt…
Isvis nusiemiau ilgalaiki lakavima, kai daktare patvirtino nestuma.
ernesta_vy parašė:
Isvis nusiemiau ilgalaiki lakavima, kai daktare patvirtino nestuma.
Aš labiau klausiu ar oda netapo jautresnė. Manikiūras tik pavyzdys
klmn parašė:
Aš labiau klausiu ar oda netapo jautresnė. Manikiūras tik pavyzdys![]()
Man nuo salcio sujautrejus oda,net skauda.
Suninthesea parašė:
Ar daug dar yra tokių, kurios nežino lyties? Gal turite nuojautą ką nešiojate? 😀
Nuo pat teigiamo nėštumo testo žinojau, kad dukrytė! NIPT tyrimas patvirtino. 💝
ernesta_vy parašė:
Merginos,kaip jums su miegojimu sekasi? Ar gerai issimiegat? Kiek kartu pabundat naktimis? As jau 4 naktis kaip be normalaus miego. Viena nakti isvis prabudimai kas…
Viskas gerai. Normalu. Visos manau pabudinėjam. Kiek domėjausi: natūraliai kūnas mokinasi/ruošiasi/pratinasi IŠBŪTI aktyvus su mažiau poilsio/miego ;) kai gims mažyliai, bus daugiau bemiegių naktų. Visiskai natūralus procesas nėščiųjų nemiga. Man būna pora naktų būdinėju, pasivartau, o paskui kažkurią naktį griūnu miegoti nuo 9 vakaro ir iki ryto pramiegu be prabūdimų. Kompensuoju kelių naktų prabudimus.
klmn parašė:
Aš labiau klausiu ar oda netapo jautresnė. Manikiūras tik pavyzdys![]()
Ir oda sausa, jautri ir plaukai sausi. Extra priemonių naudoju ir taip pat manikiūrą nuėmiau.
1 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai