Uoga. parašė:
Buteliukai, žindukai. Kokios firmos? Gal patarsite?
Svarbiausia, kad platus pagrindas būtų (apsižiojimas tada panašiai kaip krūties)
Uoga. parašė:
Buteliukai, žindukai. Kokios firmos? Gal patarsite?
Svarbiausia, kad platus pagrindas būtų (apsižiojimas tada panašiai kaip krūties)
Labas, būsimos mamos. Visų pirma - sveikinu ir linkiu lengvo laukimo! ;)
Aš savo mažylį jau sūpuoju, labai smagu būti mama. Aišku, netrūksta ir iššūkių.
Turiu likusių nemažai įklotų po gimdymo, keletą vienkartinių kelnaičių ir įklotų į liemenėlę. Visko tikrai užtektų net ne vienai gimdyvei. Galėčiau perleisti už simbolinę kainą. Ką domina, parašykite.
Sveikos
Su vardu tai mes turim jau isrinke, daugiau ka mastom, nu niekas nelimpa, tai turbut ir bus tas vienintelis
Del ciulptuko tai bandysim curaprox naudoti ortodontini, brangus, bet prisiskaiciau geru atsiliepimu apie ji ir gyd ortodontai rekomenduoja nuo pat gimimo toki naudoti
asju parašė:
Sveikos![]()
Su vardu tai mes turim jau isrinke, daugiau ka mastom, nu niekas nelimpa, tai turb…
Galiu pasidžiaugt atradusi curaprox čiulptuką, mums jis suveikė, kaip "atjunkymo soskė", per kelias dienas atsisakė vaikas čiulptuko nors vargom laaabai ilgai.
Čiulptuko nenaudojom. Su pirma nusipirkau, bet neėmė, o aš ir nesistengiau atrast, kuris patiktų. Duodavau krūtį jei būdavo čiulpimo poreikis. Gerai pieno gamybai, ypač naktį (kada didžiausia gamyba). Ta pačia tema klausiau paskaitą, tai dėl to nerekomenduojama ir supimo funkcija lopšiukuose, lovytėse. Kadangi tai retins žindimą naktinį, kas veda prie mažesnės gamybos pieno. Nors aš vistiek svarstau apie supimo funkciją
nors su kitais vaikais neturėjau ir nereikėjo.
Dėl vardų. Neišrenkam. Kol kas svarstom Nida, Ūla..
Pirmos panos mano upeliai (Luknė ir Rusnė) tai kažkas į tą temą. Nes be sąryšio jokio tai šansų apsispręsti jaučiu nėra
Draiges mergaitei tik curaproxas pasitvirtino, kitokiu neime, o va sita sake ciulpia kai jau tikrai nusiramint nori, ne istisai, nes kaip suprantu ji kazkaip nera patogu ten ciulpt, nes jis kitokios visai formos
skaiciau, kad ypac zindant pasiteisines dalykas jis del savo formos, neleidzia kazkaip tais ten netaisyklingai formuotis zandikauliui
instagrame viena mamyte noriu.sveiku.dantu yra ikelus info apie ciulptukus i hightlightus
Kištukų nė vienam vaikui neprireikė, tai ir dabar net neplanuoju pirkti.. o buteliuką kažkokį nusipirksiu vėliau, kai jau bus poreikis palikti nutraukto pienuko einant į kokią kirpyklą ar kur
pradžioj tikrai niekur neplanuoju palikinėti, tai ir buteliuko poreikio nematau.. pirmiems naudojau avent, kur duodavo dovanų kursuose.. kadangi prireikdavo kokį kartą per mėnesį, tai būtų gaila ir dabar pirkt kažką brangaus ar baisiai mandro.
O dėl vardo tai kažkiek apkalbėjom, bet dar tikrai nenusprendėm.. gims vaikas ir susipažinsim
su antru jau pasimokėm. Turėjom variantą, galvojom jau taip ir vadinsim.. gimė - nu netiko tas vardas ir viskas.. bandėm dar dvi dienas pratintis prie to vardo, bet niekaip
tiesiog pažiūrėjus į vaiką iškart visai kitoks vardas į galvą atėjo ir taip ir liko
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai