2024.09.02 22:24 (prieš 1 m.)
AsSaSG parašė:
Skaitau Jūsų komentarus ir su kone kiekvienu visiškai sutinku! Kartais toks jausmas, kad mano mintis skaitote! 🥰🤭
Bet, kad Jūs žinotumėt , kaip gera žinoti, kad ne viena esi tokia "nenormali", kuri neaikčioja nuo visų "nėštumo" ir "žindymo" malonumų ar grožių 😁❤️❤️🙈
Nors nėštumas nėra sunkus, bet sakykim " aš juo nei džiaugiuos nei mėgaujuos" ir tikrai nevaikštau pilvą aptempus viešumoj.
Pasidžiaugiu judesiukais, paglostau kai namuose vieni du ant sofos su arbūzėliu sėdim 😁 nu bet tikrai "nealpstu", kad nėščia 😁
Nu gražios man gal kitos nėštumkės, bet kai paskutiniai metai praleisti bandant svorį numesti, o čia jis ima sau ir auga ( sąmojingai suprantu, kad taip turi būti) , bet va matyt tokia blokada kažkokia 🤷♀️😂
Laukiu to leliuko beabejo, bet kai kurie "džiaugsmai ir aikčiojimai nuostabiojo laukimo" arba žindymo ( nu čia neva labai gražu kone bet kokioj erdvėj ta vaika det prie kruties) - nu kažkaip gal ne 🙈🤷♀️
Kaip man sakė - matyt esu senovinio ( na sovietinio, suprask- siauro, ) mąstymo 😁😁😁😁😁