BožkeK parašė:
Cia labiau gan genetikai mato,aparatura geresne ,o ginekologai abejoju ar dar pamatyskaip ir sakote jums nepamate .... Oj jau mano vizitas pirmadieni ,as taip l…
O.man antradieni❤️ melsiuos kad rastu ko nerado;/
BožkeK parašė:
Cia labiau gan genetikai mato,aparatura geresne ,o ginekologai abejoju ar dar pamatyskaip ir sakote jums nepamate .... Oj jau mano vizitas pirmadieni ,as taip l…
Panelytė@ parašė:
As Kaio pastebejau ,kad aparatura Pas juos ne is geruju . Jau manau turetu pamatyti ,jau nemazai laiko bus jums
BožkeK parašė:
As Kaio pastebejau ,kad aparatura Pas juos ne is geruju . Jau manau turetu pamatyti ,jau nemazai laiko bus jums
Va va pas Laima tai tikrai prasta;/
Solis parašė:
Aš labai daug sapnuoju ir tokie ryškūs visi sapnai. Naktį visada bent vieną kart į wc einu. Tai kol nueinu, sugrįžtu, labai išsibudinu vartaus vartaus po to kol užm…
Mano tai labai supratingas pasidarė, mato jei jau ateina psichoze man, tai arba išeina į kokį garažą arba patyliu, nes žino kai uzsivesiu tai kaip ziezula kokia 😃 gelbsti ji dar komandiruotės😃
Jus man pasakykit, nejaugi visas nėštumas bus toks bangavimas... Vakar jaučiausi super, jėgų pilna, nepersistengdama apsitvarkiau namus, sakau pagaliau gyvenimas grįžo... Snd atsikeliu ir vėl bloga, galva sukasi, isleidau vaikus į mokyklą ir į lovą. Sakau vyras gryzta snd tai busiu į žmogų panaši o ne į chalatą susisukusi ragana, mh pasvajot tik 😭🤣
Tiuutea parašė:
Jus man pasakykit, nejaugi visas nėštumas bus toks bangavimas... Vakar jaučiausi super, jėgų pilna, nepersistengdama apsitvarkiau namus, sakau pagaliau gyvenimas gr…
Man panašiai.. buvo pora šviesesnių dienų kai ir jėgų daugiau, ir vietoj nuolatinio pykinimo tik nuolatinis šleikštulys. O vakar visą dieną ant sofos, nuo visko bloga.. šiandien tarpinis variantas, bet va valgyt neprisiverčiu eiti. Raganų diena 😂
Tiuutea parašė:
Jus man pasakykit, nejaugi visas nėštumas bus toks bangavimas... Vakar jaučiausi super, jėgų pilna, nepersistengdama apsitvarkiau namus, sakau pagaliau gyvenimas gr…
Manau visas nestumas bus toks ,viena diena geriau ,kita vel blogai ,viena diena su nuotaika ,kita diena be
Panelytė@ parašė:
Man tokiu laiku dar nepasake;D
Nepasakė ir man iš vis net netikrino tik pasakė tokių laiku nesimatys dar tai teks laukti gruodžio 6 paprasysiu savo ginekologės jog Pažėtų kas auga 😁😁😁
Na ką esu jau po susitikimo su leliuku lyties net nezejo nes ale dar per mažas , mačiau nosytę burnyte visą veiduka rankytes pirštukus , neapsakomai geras jausmas 🥰🥰🥰🥰 pagal mm būtų 14+2 sav pagal ekoskopa 13+6 sav. Taigi skirtumas nėra didelis placenta prisitvirtinusi priekinėje dalyje ,prašau priminkite ką tai reiškia 🫢 ??? Kitas vizitas pas mano ginekologe gruodžio 6 dieną 😁
Mergelytė parašė:
Nepasakė ir man iš vis net netikrino tik pasakė tokių laiku nesimatys dar tai teks laukti gruodžio 6 paprasysiu savo ginekologės jog Pažėtų kas auga 😁😁😁…
Man irgi dar nesakė, reiks gruodžiui registruotis į klinikas tai manau tada ir pasakys kas pilvelyje gyvena, reikia registruotis 18-20 savaitei😊
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai