hope2 parašė:
Na mes buvom šiandien apziuroj, tai viskas gerai. Sake kad mergaite biski pazemejo nuo praeito karto pries savaitę, ir kaklelis biski patrumpejo bet dar uždaras. Ta…
O dėl kokios priežasties visgi cezaris?
hope2 parašė:
Na mes buvom šiandien apziuroj, tai viskas gerai. Sake kad mergaite biski pazemejo nuo praeito karto pries savaitę, ir kaklelis biski patrumpejo bet dar uždaras. Ta…
viiva parašė:
Na ką, atrodo, kad pirmąjį žindymo iššūkį įveikėm 💪 dar iš vakaro krūtys buvo kietos, bet per naktį mažoji nemažai valgė, tai ėmė po truputį minkštėti, dabar toks g…
Kaip gera girdėti 🥰 ar prireikė žindymo konsultantės pagalbos, ar pavyko savarankiškai?
monsatt parašė:
Kaip gera girdėti 🥰 ar prireikė žindymo konsultantės pagalbos, ar pavyko savarankiškai?
Tą, kurią suplanavau gyvai, atšaukiau. Bet vakar dar parašiau vienai, kuri nuotoliniu būdu konsultuoja. Realiai nieko naujo nesužinojau, tik patvirtino, kad reikia kopūsto lapą dėti, po karštu dušu stovėti, vėsinti krūtis, taisyti apžiojimą ir pan. Bet vis tiek gerai pasitikslinti, paklausinėti.
hope2 parašė:
Gal nepaguos, bet kai jau laikysite vaikelį ant rankų, bus nebesvarbu, kokiu būdu jis atkeliavo 😊
Doville89 parašė:
Niu va, aš po konsultacijos, vandenų ant apačios ribos 5.3, sakė ryt atvažiuot į stacionarą ir spręs ką darys, ar dar paleis namo ar guldys skatinimui. Šiandien kak…
To jums ir linkiu, bet kokiu atveju greitai susitiksite🤗
monsatt parašė:
Nes pirmas baigesi cezariu ir sako kad per mazai laiko praėjo nuo pirmo😐
viiva parašė:
Gal nepaguos, bet kai jau laikysite vaikelį ant rankų, bus nebesvarbu, kokiu būdu jis atkeliavo 😊
Tikiu, mano seses sake ta pati. Kad svarbu rezultatas- kad man ir vaikui viskas būtų gerai o visa kita tik detales🌸
Prisistatymas
💝 Lytis: Mergaitė
👶 Vardas: Melita
🗓 Gimė: 2025-05-10
⏰️ Laikas: 20:40
⏰️Terminas: 2025-05-05
🤰Savaitės: 40+6
⚖️Svoris: 3.200
📏 Ūgis: 50
🏩Vieta: Klaipėdos universitetinė ligoninė
🤰 Vaikas: pirmas
Gimdymas:
Penktadienio nakti 23 valanda prasidėjo rimti reikalai, saremiai kas 3-5 minutes. 4 ryto prisistatėme i ligoninę, buvome su 3 cm atsivėrimu. 11 valanda vis dar 3cm, paaiškėjo kad gimdos kaklelis žiuri i apačia ir kūdikis bandydamas krapštytis laukan "trankėsi i siena su galvyte o ne i kakleli" tai kėlė labai didelius skausmus, todėl kaklelis nesivėrė visiškai. Nusprendėm ivairiu pratimu metu ištiesinti bandyti kakleli. 13 jau kaklelis buvo vietoje bet nevyko vėrimasis. Nusprendėme skatinti ir epidiuro pageidauti. Nes jau buvome pavarge ir nuo skausmu ir nuo viso kito. Tai gavus epidiura15 valanda galėjau pamiegoti ramiai, ir paiilsėti. 19 valanda jau išsimiegojus buvo pravira 8 cm. O 20 valanda prasidėjo stumimai (nuostabus dalykas tas epidiuras). 20:40 jau mažoji mildutė gulėjo man ant krutinės ir jau neberupėjo jokie prakentėti skausmai 🥰🥰🥰 buvau tiesiog laiminga ❤️
Pipiriukė01 parašė:
Prisistatymas
Sveikinimai🥰🥰🥰💐💐
Pipiriukė01 parašė:
Prisistatymas
Sveikinimai!!! 🌹🌹🌹 Labai gražus vardas 😻
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai