Gyvata parašė:
Nu žinokit jau guliu gimdykloj. Vandenys bėga, 3cm. Veiklos, sąrėmių nebuvo. Tai paliko skatinti. Pirmas mano skatinimas, visų čia klausiu ar skausmingisu su skatin…
Sėkmės! Jau greit susitiksi su leliuku 😍
Gyvata parašė:
Nu žinokit jau guliu gimdykloj. Vandenys bėga, 3cm. Veiklos, sąrėmių nebuvo. Tai paliko skatinti. Pirmas mano skatinimas, visų čia klausiu ar skausmingisu su skatin…
Sėkmės! Jau greit susitiksi su leliuku 😍
Gyvata parašė:
Sėkmės! 🫶
Pusę dešimt ir gimė mano beibuliukas. Iki 5,6 cm dar pavyko bendraut su vyru o vėliau kaip šovė sąrėmiai... Nusiskausminau tik su lidokainu į veną. Žinoma, bumbėjau, kodel iškart epidūro neėmiau, bet būtume nespėję tieisog. Tai 6 pradėjo lašint, puse dešimt beibis jau čia. Nei per kur neina užmigt po visko🙂 Santarose kol kas sutikau tu malonų personalą, gimdymo metu keitėsi dvi gydytojos, bet akušerė ta pati išliko. Kaip supratau, užimtumas nemažas, reikia rašytis į eilę laisvai palatai.
Neplyšau, tas gerai. Leido mano ir ant šono gulėt ir ant kamuolio sėdėt.
Gyvata parašė:
Pusę dešimt ir gimė mano beibuliukas. Iki 5,6 cm dar pavyko bendraut su vyru o vėliau kaip šovė sąrėmiai... Nusiskausminau tik su lidokainu į veną. Žinoma, bumbėjau…
Saunuole! Lengvo atsigavimo, trecias vaikiukas, jau viskas zinoma ❤️👶🧑🍼
Gyvata parašė:
Pusę dešimt ir gimė mano beibuliukas. Iki 5,6 cm dar pavyko bendraut su vyru o vėliau kaip šovė sąrėmiai... Nusiskausminau tik su lidokainu į veną. Žinoma, bumbėjau…
Valio valio!🎉 didžiausi sveikinimai! 💛
Lengvo atsigavimo 🌼
Gyvata parašė:
Sveikinimai !!!!! Valio valio valio 🎉 Dar vienas lapkritinukas glebyje
Gyvata parašė:
Sveikinu! Saunuole 😍
Gyvata parašė:
Sveikinimai!
Gyvata parašė:
Sveikinimai❤️
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai