MisDi parašė:
Taip ir man tas pats, jeigu tik daugiau čiut čiut ir skauda ir maudžia ir atrodo kietėja pilvas 😞 jau kokia taip 3 diena anksčiau taip nebuvo ...
Dėl kiekvieno skausmelio dabar neramu🥲
MisDi parašė:
Taip ir man tas pats, jeigu tik daugiau čiut čiut ir skauda ir maudžia ir atrodo kietėja pilvas 😞 jau kokia taip 3 diena anksčiau taip nebuvo ...
violeta2001 parašė:
Uoj nesakykit, aš irgu jau ant nervų sprogimo atrodo ... kiekvieno skauduliuko žiūriu ar pradžia, ar kas čia ... bet kolkas nieko nevyksta tik daug nerimo ... bet judesius jaučiu, antradieni pas gydytoja savo, o terminas penktadieni 🙂
sun1234 parašė:
As ir tokio amziaus vesiu, nes kitaip nesigauna, rugseji jai 1.8 m. bus, kitaip darzo negausim. Aisku iskart nevesiu visai dienai. Jau izsiregistravome prasyma darž…
Man neleidžia sistema pasirinkti 2026m, nes irgi vesiu 1,8. Gal kažką ne taip darau?
MisDi parašė:
Uoj nesakykit, aš irgu jau ant nervų sprogimo atrodo ... kiekvieno skauduliuko žiūriu ar pradžia, ar kas čia ... bet kolkas nieko nevyksta tik daug nerimo ... bet j…
Man pas daktarę pirmadienį, o terminas buvo 22dieną. Dar lyg ir niežulys atsirado tai išviso nervas ima, kad tikriausiai pienligė:/
Mystery parašė:
Man neleidžia sistema pasirinkti 2026m, nes irgi vesiu 1,8. Gal kažką ne taip darau?
Gal tas darzelis priema nuo 2 metuku vaikus? Rugsejo 1 d. renkatės?
violeta2001 parašė:
Ar būna kuriai, kad ilgiau pavaikščiojus skauda/maudžia pilvo apačią? Išėjom pasivaikščiot ratelį aplink ežerą, kažkur 4k žingsnių ir taip pradėjo skaudėt apačią, k…
Man šian vakare buvo. Dar nėra taip buvę, nors vaikštau du kartus dienoje.
Labai norėčiau tikėti, kad geras ženklas ir jau greit ❤️
sun1234 parašė:
Gal tas darzelis priema nuo 2 metuku vaikus? Rugsejo 1 d. renkatės?
Taip. Darželio jokio rinitis neleidžia, Benkunskas dar nepastatė to prie namų, leedas jį būtų gaut🙈
Sveikos mamytės 😊 iš vasarinukų pereinu pas jus, terminas buvo vasario 3d, bet dėl GD ir insulino darys sužadinimą 01-28, antradienį
ir laabai tikiuosi, kad viskas prasidės savaime, tai vaikštau nerandu sau vietos namuose 🥹 atrodo tik suskausta nugarą ar pilvą ir jau iškart mintys, kad jau jau..taip baisu praleist pradžią, ar nesuprast, kad prasidėjo, gal juokingai skamba, bet pirmakartėm man atrodo normalu
AgneJan parašė:
o kodel jums iskart cp skiria, nebando skatinti? kazkokiu indikaciju yra ar tik del vaikelio svorio?
Pirmam gimdyme turėjau extra cpo, po pernešiojimo, skatinimo ir 18 valandų sarėmių. O dabar yra randas, didelis vaiko svoris, ir su skatinimu nelabai nori rizikuot, dėl randų plyšimo. O aš labai skatinimo ir nereikalauju. Nes pirmą gimdymą prisiminus tai oda šiurpsta 😀 nors aš skausmo slenkstį gerą turiu 😀
sun1234 parašė:
As ir tokio amziaus vesiu, nes kitaip nesigauna, rugseji jai 1.8 m. bus, kitaip darzo negausim. Aisku iskart nevesiu visai dienai. Jau izsiregistravome prasyma darž…
O jau galima į darželius registruotis? Aš maniau dabar kitokia tvarka, kad vėliau 🫣
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai