Čia yra patologija tokia. Gimdos kaklelio nepakankamumas, fiziologija.
Arba infekcijos gali irgi sukelti, bet labiau priskirta prie potologijos☺️
Leukotėja parašė:
O kokios indikacijos, kad kaklelis veriasi ar trumpėja?
Ar tik per apžiūrą pamato?
Čia yra patologija tokia. Gimdos kaklelio nepakankamumas, fiziologija.
Arba infekcijos gali irgi sukelti, bet labiau priskirta prie potologijos☺️
Leukotėja parašė:
O kokios indikacijos, kad kaklelis veriasi ar trumpėja?
Ar tik per apžiūrą pamato?
Ernesta15 parašė:
Sveikos
As is daktaru vos ne kiekviena diena, kadangi rizikingas nestumas tai vakar tureja…
Viskas bus gerai! Aš esu tas vaikas, kurį mama išnešiojo apsiuvus kaklelį ir dar per nešiojo! Neįsileiskit blogų minčių!
Brouček parašė:
Ten matosi kaklelio ilgis per echo?😀, as visad galvojau kad ji tikrina tik vaginaliniu budu.
Gali tikrinti ir per pilvo siena, tik vaginaliniu budu jis yra pats tiksliausias🙂
Laimedelnuose parašė:
Sveikos mamos, taigi pagaliau sužinojom savo gyventojo lytį🙂 turėsim dar vieną berniuką🥰 vis.dar negaliu patikėt, namie bus penki vyrai🤣 vau😅
Būsit pagerbta tarp vyrų ☺️
Pažystų šeimą pas kurią taip pat yra 4 sūnūs, nesulaukė ir jie dukros, o dar kaip vyšnia ant torto gavo įsivaikinti penktą, giminių berniuką.
Laimedelnuose parašė:
Sveikos mamos, taigi pagaliau sužinojom savo gyventojo lytį🙂 turėsim dar vieną berniuką🥰 vis.dar negaliu patikėt, namie bus penki vyrai🤣 vau😅
Sveikinu
Laimedelnuose parašė:
sveikinu 🥰 o pries tai nemate slepesi ar tik itarimai buvo kokia lytis ?
man kita savaite skanas tikiuosi nesisleps ir jau 100 proc pasakys kas. tik tiek, kad 12 ir 16 sav sake , kad itaria berniuka . tai turbut jau nelabai kas ir pasikeis
yra cia esanciu kurioms
sake berniukas ,berniukas o visgi buvo mergyte ?
atrodo priemiau ta fakta, kad bus berniukas ir bendrauju jau ,kreipdamasi berniukisku vardu, bet atrodo nu o gal suklydo gal yra dar 1% tikimybes ir bus mergyte
Lindi parašė:
sveikinu 🥰 o pries tai nemate slepesi ar tik itarimai buvo kokia lytis ?![]()
man kita savaite skanas tikiuosi nesisleps ir jau 100 proc pasakys kas. tik tiek, …
12 sav., sakė, kad kažkas atsikišęs ir galimai berniukas, 18 sav., pasakė, kad visgi niekas nebeatsikišę ir mergaitė😄
Laimedelnuose parašė:
Kažkam lemta gimdyti berniukus, kažkam mergaites😀😀
Brouček parašė:
Man jo dar nei netikrino🫣
Man tikrina nes mano rizikingas nestumas, turejau persileidima 24 sav tada sunus gime 23+4 po to vel persileidimas
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai