Ernesta15 parašė:
As tiesiog trauma turiu po sunaus kai buvom 4 men ligoninej , vel to paties nenoriu:/ noriu maitint pati ir bijau o kas jei pradings pienas nuo streso bet skaiciau …
Vaikutis jau labai išsivystęs, suprantu, kad neramu - laikykitės
Ernesta15 parašė:
As tiesiog trauma turiu po sunaus kai buvom 4 men ligoninej , vel to paties nenoriu:/ noriu maitint pati ir bijau o kas jei pradings pienas nuo streso bet skaiciau …
Juko parašė:
Aciu 💙
Lita parašė:
Gal po kursų gavote rekomendacijas krepšelio gimdymui sąrašu? Su pirmu po kursų gavau skaidres, dbrAkcentavo įsidėti palučiu, nes jie duoda bet kartais jei daug gimdyviu geriau turėti savo, įsidėti tualetinio popieriaus, kad sauskelnes sau geriau turėti apmaunams kaip kelnaites, o ne užsegamas, ir butinai šviesias o ne juodas, kad colgin putos yra nuostabus dalykas po gimdymo, rubelių daugiau įsideti nes sake tikrai susinaudoja ir ypač tie pirmieji po gimdyklos buna supurvinti nes vis tiek vaikų nenuprausia taip švariai, butinai vandens pasiimti ir į gimdykla geriausia gertuve, nepamiršti užkandžiu vyrui 😁 tiek kažkaip pamenu iš to ką akcentavo
Mergyte28 parašė:
Ačiū😊
Šypsenėlė12 parašė:
Sveikos 🤗
Kiek sveria jūsų pilvelio gyventojai?
Kai buvo 36+1 svėrė 2400, mergytė į mažesnę pusę
Kunarckrs parašė:
Aš nuo pat neštumo pradžios man dabar 36+3 16 kg. Skaitau kitu komentarus kovinukiu, 4/5 /6 kažkaip netiketina
Su antra priaugau tik 3kg, o po gimdymo buvau lieknesne nei pries nestuma, viskas imanoma😀
Brouček parašė:
Su antra priaugau tik 3kg, o po gimdymo buvau lieknesne nei pries nestuma, viskas imanoma😀
Man lygiai tas pats manau bus. 37sav ir tik 2.5kg priaugus, bet matosi kad kojos ir rankos sukude, taj manau mano svorio saskaita kompensuoja. Pagimdysiu, bus maziau nei pries nestuma 🤷🏼♀️😄
6 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai