EliNora parašė:
Aš irgi Columbia kombinezoną imsiu
O dydį 3-6 ar nuo 1 iki 3 mėn 🙈
EliNora parašė:
Aš irgi Columbia kombinezoną imsiu
JOLE- parašė:
Jaučiu imsiu ir tokį, ir tokį 🙈 šiaip žiūrėsiu pagal prognozes, kaip augs mažylis, nes jei taip pat kaip broliai, garantuotai reikės greitai keisti 🫣
JOLE- parašė:
1-3, 3-6 paskes
Mes dukrai biski didesni pasieme buvom parsivezti 😅 atrode kaip zvaigzdute 😅🙈
EliNora parašė:
Jaučiu imsiu ir tokį, ir tokį 🙈 šiaip žiūrėsiu pagal prognozes, kaip augs mažylis, nes jei taip pat kaip broliai, garantuotai reikės greitai keisti 🫣
Kaip ta dydi nuspet 🙈 As jauciu imsiu 1-3men, o poto veliau lita nupirksiu, jei greit augs. Nes realiai jei gimsta sausi, tai po 3 men jau nebereik tokio silto gi. Mano pirma dukra gime labai mazyte (47cm), tai tiesa sakant viskas buvo per dideli dalykai, tai buvo labai nepatogu, nes viska susipirkus buvau standartinius.. Gai dabar imsiu standartinius, pagal einama amziu, o veliau dasipirksiu, jei reiks 3-6 kombi, plonesni.
Vilmukaz parašė:
Kaip ta dydi nuspet 🙈 As jauciu imsiu 1-3men, o poto veliau lita nupirksiu, jei greit augs. Nes realiai jei gimsta sausi, tai po 3 men jau nebereik tokio silto gi. …
Aš kaip ir sakiau, žiūrėsiu ką ant galo gydytojai sakys, bet pvz abu mano buvo nemaži, pagal standartą gimė, bet po to labai sparčiai augo, daugiau į ūgį. Tai man greitai ir dydžiai keitėsi. Kai turi pagal ką žiūrėti tai daugmaž tikies, kad ir šis vaikas bus panašus 🤗
JOLE- parašė:
O dėl lovelės kokią rinksites? Ar jau 120x60 standartinę lovytę ar lopšiuką?
Šiaip nusižiūrėjau vieną lopšiuką/lovytę kur šalia lovos dedasi. Draugė tokią turi, pasiteirausiu kaip jai, ar pasiteisino ir nuspręsiu. Turim lovytę likusią, bet pvz pirmą mėnesį mano vaikai joje beveik negulėjo. Arba su manim miegojo lovoje arba vežime dienom
dabar žiūrėsiu kaip darysiu
Vilmukaz parašė:
Kaip ta dydi nuspet 🙈 As jauciu imsiu 1-3men, o poto veliau lita nupirksiu, jei greit augs. Nes realiai jei gimsta sausi, tai po 3 men jau nebereik tokio silto gi. …
Dukra gime 52 cm, bet skendo 56 dydyje, gerai, kad turejau 50.
o su kombiu ziauriai prasoviau.
JOLE- parašė:
turim standartine, ji ir bus
kitos nepirksim
Džeizė parašė:
Dukra gime 52 cm, bet skendo 56 dydyje, gerai, kad turejau 50.o su kombiu ziauriai prasoviau.
Mano gimė 53 bet 56 skendo 🙈
Sveikos, gal kuri nors turit neigiamą kraujo grupę, o vyras teigiamą? Kažkaip skaičiau, kad turėtų apie 20 savaitę leisti kažkokius vaistus tokiu atveju, bet mano gydytoja tik užsakė rezus antikūnių nustatymo tyrimą, ir pas ją eisiu jau po 20sav. Gal žinot, jei tyrimo atsakymas antikūnių nerasta, tuomet nieko daryti šiuo metu nereikia? Gal kažkam jau anksčiau teko susidurti su šia situacija 🙄
JOLE- parašė:
As tai stadartine, lopsiukas faina, bet labai trumpam
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai