Laba diena. Nezinau kaip geriau pasielgti... Aisku reikejo anksciau galvoti ir t.t., bet jau yra kaip yra. Idomi jusu nuomonė.
Situacija tokia: Su vyru santuokoje jau 13 metu, jis labai pavydus. Gali be reikalo tiesiog prisikabinti. Pavyzdžiui jeigu koks balius ir as pasokt einu su pusbroliu, jau viskas, vakaras sugadintas. Primins man visas mano "nuodemes", kurias pats ir prisigalvoja. I kazka ne taip pažiūrėjau, su kazko pakalbejau. Su pussesere kazkur iseiti pabuti negaliu. Draugiu ir taip nebėra. Budavo tokie susistumdimai, bet paskutini kartą pakele pries mane ranka. Niekam nesakiau. Ir svarbiausia nesvarbu tuo metu kai susibaram ar salia yra vaikas ar ne. Gali isvadinti visokiais is zodziais mane. Liudna labai, kad tikrai nieko tokio nedarau, niekur neiseinu, sedziu tik namuose ir dar pavydi. Turime 3 vaikus. Vienas eina i mokyklą, o kiti lanko darželį. Nedirbu dar, nesenai baigesi vaiko prieziuros atostogos. Iseiti turiu kur. Tik dabar galvoju ar sugebėsiu viska pati. Mokesčiai uz butą, maistas, darželis ir t.t. Reiketu keisti mokykla, darželius. Ar toliau kenteti ir gyventi del vaikų su vyru?
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus