Sveikos merginos. Man iki menesinių liko 5d. Krūtinės speneliai labai skaudūs. Krūtinė pabrinkusi. Paspaudus iš jos išeina lašelis lyg pieno ar bespalvės spalvos. Kelinta diena pykina nuo įvairiausių kvapų. Vakar užsinorėjau capucino (kurio šiaip niekas negeriu) ir paskui mašinoj važiuojant išvėmiau tris kart ir paskui dar kart namo grįžusi. Emocijos tai audringos, tai ramios. Šiom dienom labai mieguista. Po vakarykščio vėmimo, kad ir likus kelioms dienoms iki menstruacijų pasidariau neštumo testą ir kitą šiandien ryte. Su skirtingi. Viename lyg antra linija išsiliejusi bet ryškiai balta, kita kiek mažiau matosi, bet man šviesoje pasukusi matosi plonytė rausva antra linija. P.s. dvi naktis sapnavau, kad darausi nėštumo testą ir jis teigiamas. Bet man atrodo, kad tie nėštuko testai vaiduokliauja. Kaip jums atrodo/matosi iš foto? Su mylimu nesisaugome jau 3metus. Yra kelis kart užkibę, bet paskui pabėga. Turiu policistinių kiaušidžių sindromą. Bet neinkontraceptikų nei kitų chemijų negeriu. Laukiu jūsų komentarų. 

- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus