AgBraškienė parašė:
Laba diena. Situacija tokia, kad laukiuosi 8 savaitę, šiandien nuėjus į pirmą apžiūrą pamatėme tik 8 savaites atitinkančią gemalo pūslelę... Turim laukti savaitę, b…
Sveika, ir kaip baigesi tau??
AgBraškienė parašė:
Laba diena. Situacija tokia, kad laukiuosi 8 savaitę, šiandien nuėjus į pirmą apžiūrą pamatėme tik 8 savaites atitinkančią gemalo pūslelę... Turim laukti savaitę, b…
Sveika, ir kaip baigesi tau??
Si Gita parašė:
Sveiki,
Vakar dariasi echoskopa, gydytojas nustatė,kad vaisius vystosi gerai,atitinka 12 s…
Man taip buvo kai dare pirmaji echo.
Sake dvyniai, tik sako nesidziauk is anksto, nes gali buti tik vienas po to.
O as kai po persileidimo jau buvau, tai man du isvis laime atrode
Taciau antrame echo rode tik viena jau ir jokiu kitu uzuomazgu nebesimate.
Si Gita parašė:
Sveiki,
Vakar dariausi echoskopa, gydytojas nustatė,kad vaisius vystosi gerai,atitinka 12 …
Man taip buvo. Kai darė pirmą echo 7 sav matė du embrionus, abiejų širdutės plakė. Bet sekančio echo metu po savaitės antro vaisiaus širdelė nebeplakė. Dar po savaitės atsirado kraujavimas ir atsisluoksniavimas. Gemalinė puslytė išliko iki 16 sav, paskui išniko. Brolis puikiai vystosi.
Si Gita parašė:
Sveiki,
Vakar dariausi echoskopa, gydytojas nustatė,kad vaisius vystosi gerai,atitinka 12 …
Man taip buvo, su pirmu vaikuciu, salia buvo dvynukas su atskira puslyte. Nieko baisaus. Subyko, isnyko, nieko nejutau, nepastebejau.
Sveikos, man itarimas kilo iskart, gal veluojant 2 savaitems, nuejau pas gine, paziurejo, sako per anksti atejai, labai mazas nestumas nk nematyt. Paskyre ateit po men ir savaites. Bet nestumui einant 9 sav. Tepliot pradejo.nuvykau i priemima. Puslyte atitinka 8 sav. Vaisiaus nematyti, laukti 2-3savaites. Gal uzaugs. Kaip uzaugs,jau tokiam laike leliukas poros cm turi but.
Ar kam yra buve gera pabaiga.
Kraujavimo nera, bet vos vos tepa.
Raganele83 parašė:
Sveikos, man itarimas kilo iskart, gal veluojant 2 savaitems, nuejau pas gine, paziurejo, sako per anksti atejai, labai mazas nestumas nk nematyt. Paskyre ateit po …
Labai abejoju ar bus kažkas gero. Tokiam laike jau ir širdelę mato. Na bet visko pasitaiko, gal pastojimas labai vėlyvas buvo.
Raganele83 parašė:
Sveikos, man itarimas kilo iskart, gal veluojant 2 savaitems, nuejau pas gine, paziurejo, sako per anksti atejai, labai mazas nestumas nk nematyt. Paskyre ateit po …
Raganele83 parašė:
Sveiki. Yra mano komentaras aukščiau, aprašyta patirtis. Paprastai rekomenduojama sekti dinamikoje porą sav.tada bus aišku, kad ten tikrai nieko nėra ir niekas per sekimo laikotarpį neužaugo.