smeli parašė:
o kokio ugio esat?
Gal 85cm,jau senei matavomes
smeli parašė:
o kokio ugio esat?
Gal 85cm,jau senei matavomes
ingucci parašė:
Atsiliepkit,kas pirkot tel.vyra![]()
kokį vyrą?
www.aliexpress.com/snapshot/6034699534.html kaip jum tokia?
sir2te parašė:
Kazkaip abejoju ar realybeje graziai atrodo
sensitia parašė:
kokį vyrą?![]()
![]()
Vyrui
soniqa parašė:
cia mano draugei neina, jau nuo vakar, nors vakar diena pirko viskas gerai buvo, o vakare nebeleido, sakau pamegink ryt ir siandien neleidzia![]()
man taip buvo savo paprasta swed banko kortele uzregistravau i saugu atsiskaityma internetu is pradziu leido o paskui nebe.skambinu i banka 2 dienas bandom ir nieko.trecia diena nuvykau i banka kai pamate mano kortele nusisypsojo ir sako idomu kaip pries tai jums leido atsiskaityti,sako matomai duomenys prasilenke,tai issiemiau kita kur galiu visur atsiskaityti
sir2te parašė:
Man negražu tie "brangakmeniai"
Aušrinė parašė:
Man negražu tie "brangakmeniai"![]()
Man ir baisiai negrazu,nesideciau tokios niekad..
ingucci parašė:
Vyrui
čia klausi ar telefoną pirko? maniškis pirko šitą www.aliexpress.com/item/Discovery-V5-Android-2-3-5-capacitive-screen-smartphone-phone-Waterproof-Dustproof-Shockproof-WIFI-Dual-camera/967989983.html
kaip minėjau - dedasi 2 sim koretelės, nepririštas, normalus androidas, "nelagina", ar tikrai atsparus vandeniui ir smūgiams - specialiai nebandėm
šiaip padorus gaminys
mano garažiniam vyrui kaip tik
minusai - kamera ne stebuklas, blykstės LED "prožektorius" silpnutis, vos šviečia, baterija - kybant ant WIFI - 1 para.
sensitia parašė:
čia klausi ar telefoną pirko? maniškis pirko šitą www.aliexpress.com/item/Discovery-V5-Android-2-3-5-capacitive-screen-smartphone-phone-Waterproof-Dustproof-…
Imciau ir as toki savo vyrui, nes jam reikalingas tvirtas darbinis telefonas. Bet gaila. kad kamera ne is geruju
Nes jam darbe kartais ir pafotkinti reikia. Ar muito neuzdejo uz si telefona?
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai