GJSJ parašė:
Sveiki, ryte pasidariau testą, buvo neigiamas, gal po 5 min. pažiūrėjau irgi buvo blanki juostelė. Dabar ką tik padariau kitą testą ir taip pat netrukus pasirodė ne…
Aiskiau uz aisku,jus gal nematet blankiu juosteliu😂
GJSJ parašė:
Sveiki, ryte pasidariau testą, buvo neigiamas, gal po 5 min. pažiūrėjau irgi buvo blanki juostelė. Dabar ką tik padariau kitą testą ir taip pat netrukus pasirodė ne…
Aiskiau uz aisku,jus gal nematet blankiu juosteliu😂
andrejeva33 parašė:
Sirgti turėčiau 18d, neiskentus pasidariau testa, nesuprantu tos neryskios juostelės, ar gali buti, kad teigiamas? O gal cia tik man matosi taip🙄
Tikrai matosi antra ir gerai įžiūrimas🙂
Sofija89 parašė:
Tikrai matosi antra ir gerai įžiūrimas🙂
Kartosiu ryte, žiūrėsiu ką vėl rodys😳
maziuke09 parašė:
Sveikos, man veluoja 5 dienas, pasidariau testa. Paakutine foto daryta po kokiu 3 min o tos kitos po 5 min Vis maudzia pilva kaip susirgciau. Pirma doto Praejus va…
90% kad laukiates... Mano testai buvo panasus, vakar nulekiau krauja priduoti, nu ir pasirodo 4sav laukiuosi... Jusu dar ryskesni testukai, tai net neabejoju🥰
andrejeva33 parašė:
90% kad laukiates... Mano testai buvo panasus, vakar nulekiau krauja priduoti, nu ir pasirodo 4sav laukiuosi... Jusu dar ryskesni testukai, tai net neabejoju🥰
Na kazkaip dar netikiu, reiks pirmadieni pasidaryti kraujo tyrima
maziuke09 parašė:
Na kazkaip dar netikiu, reiks pirmadieni pasidaryti kraujo tyrima
As irgi netikejau iki vakar vakaro😊
andrejeva33 parašė:
Sveikinu! Visgi vaiduokliai nemelavo😍
Sofija89 parašė:
Sveikinu! Visgi vaiduokliai nemelavo😍
Ačiū, tikrai nemelavo🥰
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai