Juo-duke parašė:
Sveikinimai visoms mamytems!!! Ramiu nakteliu ir saldaus pienelio!!!!![]()
Viskas gerai su jusu pieneliu. Giliau yra tas riebusis. Kai vaikas pavalgys, pabandyk dar biski nusitraukt ir pamatysi, kad net grietine ant jo nusistoves
Juo-duke parašė:
Viskas gerai su jusu pieneliu. Giliau yra tas riebusis. Kai vaikas pavalgys, pabandyk dar biski nusitraukt ir pamatysi, kad net grietine ant jo nusistoves
Juo-duke parašė:
Cia bobuciu pasakos apie spalva,vaikutis tikrai nuo jusu pienelio pavalgo,svarbiausia nepanikuokit ir ramiai maitinkit.
Juo-duke parašė:
Jei pati maitini tai pirma bega tas liesasis, veliau riebus, del to sako kad vaikas turi traukti pusvalandi, bet jei nusitraukineji ir pas tave jis balksvas, tai gal ir liesokas, bet vistiek dar tik savaitele jums, nenorek riebaus pienelio, viskas palaipsniui
paula073 parašė:
Sveikos kaip jus ?;) gal kuriai gydytoja nestumo eigoje sake kad yra sutrumpejes gimdos kaklelis ?;)
sveika as puse nestumo pravaisciuojau su sutrumpejusiu kakleiu, tai gerejo tia blogejo.NUo 5 menesio ant biliutenio buvau tausojantis reziams.Sake galiu ansciau pagimdyt,33 savaite gulejom ligonine su gresianciu prieslaikiniu gimdymu nes d\savaite labai sakudejo ir vel buvo sutrumpejes, pagimdizuatik 40 savaite:0 taigi maziu stresuok geriau save prizurek.Nes kai pirma karta pasake prisiskaiciau visko internete.
Juo-duke parašė:
Pradzioje buvo baltas,db net ant ikloteliu matosi,jog gelsvas pasidare
brashkelina parašė:
Man tai nei kamstis isejo, nei vandenys nubegotik saremiai prasidejo. As irgi pora dieneliu pernesiojau, bet man padejo pratimai ant gimnastikos kamuolio ir my…
O kokius pratimus reikia ant kamuolio daryt?
Man jau 3-4 d. virs termino.
Juo-duke parašė:
Sveikinimai!
Pieniukas Taip sukurtas, kad pradzioj eina neriebus, kad kudikelis atsigertu, o paskui- riebesnis, kad pavalgytu
Ir pradzioj Dar nebuna tikras pienas, jis vadinamas priespieniu ;-)
alina.s parašė:
sveika as puse nestumo pravaisciuojau su sutrumpejusiu kakleiu, tai gerejo tia blogejo.NUo 5 menesio ant biliutenio buvau tausojantis reziams.Sake galiu ansciau pag…
Jusu istorija, beveik kaip mano
33 savaite vos nepagimdziau, bet nors Ir sutrumpejes kaklelis, o nesioju Iki siol
16 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai