Justaida parašė:
Labutis ar plaukiant keltu i lt reikia tureti kokia pazyma is gydytojos?
As plaukiau liepos men i lt budama 17 sav niekur nieko nereikejo,klausiau ir barmoskos sake nieko nereikia. Ir parplaukiant niekur nieko nereikejo
Justaida parašė:
Labutis ar plaukiant keltu i lt reikia tureti kokia pazyma is gydytojos?
As plaukiau liepos men i lt budama 17 sav niekur nieko nereikejo,klausiau ir barmoskos sake nieko nereikia. Ir parplaukiant niekur nieko nereikejo
OksanaA parašė:
Aciu uz info zinau kad skrendant lelktuvu reikia o del kelto nezinojau aciu dsr karta labai
Justaida parašė:
Ar cia svedijoje yra toks daigtas kaip nestumo atostogos/dekretas ar iki pat gimdymo reikia keliauti i darba?
Beabejo kad yra. Graviditetspening vadinasi jei gerai pamenu,pati Siuo metu visais poperizmais usziemu. Jei dirban turit teise iseitu 60 dienu oki numatomos gimdymo dators,apmokamos bus tik 50 dienu,Po to föräldrapenning skaiciukus. Bet jis Galite ir ilgiau dirbt,jei sveikata leidzia ir pilvas netrugdo ?. Pasiskambinkit i Försäkringskassan,paaiskinkyr situacija,Jie viska paaiskins ir atsius reikiamus popierius. Geriausiai jau dabar pradet tvarkyt popierius,kad spetu pataisau jei ko truksta.
Pukotuke parašė:
Beabejo kad yra. Graviditetspening vadinasi jei gerai pamenu,pati Siuo metu visais poperizmais usziemu. Jei dirban turit teise iseitu 60 dienu oki numatomos gimdymo…
Labai aciu uz issamu paaiskinima jau buvau issigandus kad teks iki pat gimdymo dirbt nes buvau girdejus kad ner cia dekreto
Justaida parašė:
Labai aciu uz issamu paaiskinima jau buvau issigandus kad teks iki pat gimdymo dirbt nes buvau girdejus kad ner cia dekreto
priklauso nuo darbo. As ofise dirbu, tai man joks graviditetspenning neprikauso. Jei darbas sunkus, tada jau kita sneka.
Justaida parašė:
Ner uz ka ?Tikiuosi pades.
saulelyte parašė:
priklauso nuo darbo. As ofise dirbu, tai man joks graviditetspenning neprikauso. Jei darbas sunkus, tada jau kita sneka.
Taip, man lygiai taip pat dirbant ofise butu reikeje dirbti iki pat gimdymo. Nes dekreta pries gimdyma duoda tik sunkaus fizinio darbo atveju. Bet man ''pasiseke'', nes pablogejo sveikata ir gavau biuleteni.
Justaida parašė:
As dirbu valytoja tai kazin ar man priklauso ar ne kieno cia reiktu pasiklausti?gydytojos ar försekring kasos?
Priklauso nuo to kaip jus ir darbdavys uzpildys apie jusu darba pazyma, nes fkassa nevisiem uzskaito ta graviditetspening. Tada geriau imti biuleteni
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai