LaMona parašė:
Jis skirsto taip moteris . O tokių moterų , kaip jūs rašot, nebūnajei be planų pagimdo, tai ji ne moteris, o vyras
![]()
LaMona yra netikra anketa. Moteris prieš pat gimdymą to nerašinėtų.
LaMona parašė:
Jis skirsto taip moteris . O tokių moterų , kaip jūs rašot, nebūnajei be planų pagimdo, tai ji ne moteris, o vyras
![]()
eziukas33 parašė:
Man pikta, kad vyras aiskina kaip mums gimdyti reikia. Kokioje pozoje ir kaip nuskausmint. Dalyvavot kaip stebetojas tik 1 KARTA o iskinat lyg butumet sios srities …
Ai labai nesipiktink
džiaukis, kad ne tavo vyras ir gimdykloj tau negalės paaiškinti, kaip gimdyti
dar sako jo žmonai užuojautos nereikia
tetis3 parašė:
Aš čia rašinėju, nes sąrėmių skausmų tada nejaučiu ir gimdysiu natūraliai be jokių nuskausminamųjų
tik su telefonu rankoj
LaMona parašė:
Ai labai nesipiktinkdžiaukis, kad ne tavo vyras ir gimdykloj tau negalės paaiškinti, kaip gimdyti
dar sako jo žmonai užuojautos nereikia
![]()
Bet tu gi specialiai tyčiojiesi. Kad visą problemą paverstum farsu. Turbūt susijusi su tokiais "medikais'" esi. Paskaičius tavo žinutes kitose temose panašiai ir atrodo. 'medikalizavimo" reklamuotoja.
tetis3 parašė:
Tu nereklamuok čia savo KKGN.
Pirma, aš jums ne draugė, tad „netujinkit“.
Antra, aš ne jų savininkė, kad jie būtų mano.
Trečia, jei nepasisekė su viena daktare, nereiškia, kad visi gimdymo namai yra blogi. Jei taip viską norėjot pagal planą vykdyt, tai reikėjo atvažiuot prieš mėnesį ir susipažint su personalu. Gal būtumėt sutaupę tulžies.
tetis3 parašė:
25 procentai gimdymų - gimdo sveikos moterys - baigiasi Cezario pjūviais. Turbūt kas antras baigiasi kirpimais. Kiek procentų yra naudojami skatinamieji be jokio pa…
Nu ir kas tie skatinimai? Man skatino. Dabar turiu sveiką, gražų berniuką. Ir neklausiu, kas būtų, jeigu būtų.
Gal jei jūs būtumėt netriedęs į kelnes, būtumėt ir sau, ir žmonai, ir vaikeliui sutaupęs sveikatos.
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai